torsdag 30. desember 2010

Deilige og myke gaver...

Jeg er av den typen som simpelten ELSKER myke pakker! Og til jul i år var jeg så grei at jeg ga mannen mitt ett eneste ønske til jul - det var en deilig, myk kjole fra Chill Norway. Jeg har ønsket meg en sånn kjole lenge, men har ikke tatt meg råd før jeg tenkte at dette måtte bli årets julegave - og det ble det jammen også :-)

I tillegg til kjolen fikk jeg som dere kan se deilig pysj, myke tøfler, ultrakul parkas fra Levis, deilig hjemmestrikk og en nett og fin ryggsekk for små turer i skog og mark. Jeg er utrolig fornøyd med alt det flotte jeg har fått i år, både til meg selv og ikke minst til huset...Selv om julegavene var supre måtte jeg innom Home & Cottage både i går og i dag. De har nemlig 70% avslag på julepynt så her var det bare å gripe sjansen, og gjett om jeg fikk mye fint! Jeg fikk flere lykter, nydelige perlehjerter, Durance duftlys med julelukt og etpar andre småting. Før jeg har fått julen helt ut av huset (jeg er nemlig allerede godt igang) viser jeg bare bilde av den fine lykten jeg kjøpte til å ha ute på trappen. Med gravlys oppi ga lykten kjempefint lys.

Om litt skal vi i nok en middag, denne gangen hos mamma der vi får en forsmak på nyttårsmiddagen, nemlig kalkun. I morgen skal vi feire nyttårsaften med gode venner rett oppi gata, det gleder vi oss masse til :-)

Da gjenstår det bare å ønske alle en heidundranes nyttårfeiring!

5 kommentarer:

 1. Så flotte gaver du har fått!
  Takk for hyggelig bloggvennskap i året som snart er gått.
  Ønsker deg og dine et godt og innholdsrikt nyttår!
  Klem T

  SvarSlett
 2. Så flotte gaver du har fått,Anett!! Var på H&C jeg også...skyldte på at hytta trengte julepynt:-) Ønsker deg og dine et godt nytt år og takker for alle hyggelige kommentarer og fine innlegg i året som har gått!!
  klemmer♥

  SvarSlett
 3. Kjempe flotte gaver du har fått♥
  Vil bare ønske deg og dine et riktig godt nytt år!!! Gleder meg til 2011 sammen med deg i blogglandia!
  Klem!

  SvarSlett
 4. Hei hei! Ønsker deg og dine en flott feiring i kveld og et godt nytt år :)
  Gleder meg til å besøke deg i 2011 også :)
  Klem klem fra Ella

  SvarSlett
 5. Å så fin kjole! Heldigrisen!:)
  Takk for fine kommentarer! Er så utrolig hyggelig!

  Håper du og familien får en fin kveld og et godt nyttår!:)

  klem June

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥