torsdag 1. juli 2010

Vinnerlykke eller bare lykke?

I våres skrev jeg et litt frustrert innlegg om mine søyleepletrær. Jeg har 2 stykker stående på verandaen, ett er visst prydepler og det andre skal være ordentlige epler. Men, ingen av de har gitt det minste tegn til å gi oss epler - før i år. Nå er det faktisk hele 3 - tre - kart på treet med spiselige epler. Disse skal pleies, vannes og spises med andakt :-)Etter oppfordring fra Hege med bloggen viser jeg storegull med sin nye OnePiec- dress. Han er stolt som en hane når han bruker den. Dressen kostet 900,- kroner så han bør jammen få brukt den noen år. Personlig synes jeg det er altfor mye penger å bruke på en sånn dress når man kan få tak i så mange andre fine, men når man er med far på handletur får man det ofte som man vil ;-)


I dag var vi så heldige å få koselig besøk av bestefar. Lukas har storkost seg og fått MASSE oppmerksomhet, bestefar har både lekt butikk og vært offer for vannpistolkrig uten å ha noe å forsvare seg med. Siden bestefar bor et stykke unna er det ekstra stas når han kommer :-)


Og tilslutt - jeg har vunnet min første giveaway!!! Søte Line med bloggen "Har en drøm" har trukket ut meg som vinner av en nydelig Tilda-dame og "noe stæsj". Jeg er kjempespent - tusen takk kjære Line. Ekstra hyggelig å vinne hos deg som har fulgt meg siden min spede start som blogger

Tusen takk alle sammen for alle de hyggelige hilsnene på mitt siste innlegg, det er så utrolig koselig å høre noen ord fra dere som er inne på bloggen min. I morgen blir det rundtur i blogglandia på meg, da skal jeg legge igjen noen spor hos dere også :-)

Helgen nærmer seg og jeg skal møte mine kjære barndomsveninner
på hjemlige trakter og gleder meg MASSE!

7 kommentarer:

 1. Så heldig, nyyydelig gevinst!

  Stilig One Piece.. Datteren min har det øverst på ønskelisten.. Men var superhappy også med en chill buksedress jeg fant på salg igår :)

  Nyt deilige sommerdager!

  Solskinnsklem

  SvarSlett
 2. bestefar2/7/10

  Ja vi koste oss veldig! Nå er det jo bare en liten uke til neste gang vi sees.

  SvarSlett
 3. Hei og hå!

  Endelig tilbake i denne verdenen også ;)

  Søt eldstegutten er da, og så veldig stolt ut i sitt nye antrekk :)

  Koselig med bestefar besøk også, det er jo alltid stas å bli lekt med å få oppmerksomhet hele tiden.

  Ha en fin helg du
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg!! Så kuul Adam er med one piece'n!! Gøy med eplene da;) Ser virkelig ut som sommer på bildene dine Anett....kjempe fine!! Nå er det endelig lang helg...fri til mandag, men 2 uker til vi går i ferie....;S Kunne gjerne tenkt meg det nå, men men..... Dere begynner vel å kjenne reise lysten eller...;)

  Ha en super helg med forhåpentligvis masse fint vær!! Hils alle!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 5. Heihei Anett:)
  Pakken ble sendt i dag, så du har den vel i morgen eller mandag...

  Så kul onepiece lillegutt har fått seg, de ser bare så deilige ut, har litt lyst på en slik selv jeg:)

  Ha en nydelig helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 6. Åh, de er jo deilige de dressene! Har ikke selv, men har jo fått prøve lillesøs sin. Og mamma har faktisk også en slik, haha ;))

  Så heldig du var med tilda-dukken! De er så søte.

  Lykke til videre med leting etter blomster/potet kasse! Var faktisk 3 stk der når jeg kjøpte min, men jeg tok jo den fineste da ;))

  Ha en super helg!
  Klem fra Silje

  SvarSlett
 7. Hei vennen ♥

  Nei såååå morro da!!!! Den var utrolig tøff!!!! Skikkelig røff guttedress ♥ Hehe dem hadde jo utrolig god smak når dem var på shopping alene hehe...ikke verst nei!!! :))

  Ønsker dej en fin fin sommer ♥

  Klem Hege :))

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥