søndag 27. juni 2010

Fullt hus og stormende jubel!!!De av dere som leste mitt forrige innlegg har fått med seg at i helgen har vi passet min brors 3 barn. Så fra fredag kl. 16:30 til søndag kl 18 har vi vartet opp, underholdt og fraktet 6 barn (vi har lånt en nabogutt også) i alderen 4-12 år rundt i området her. Ungene har vært veldig snille, det har vært minimalt med krangling og alle har stort sett vært blide og fornøyde så det har vært en kjempekoselig helg.


Jeg må innrømme at lørdagen ble litt mer hektisk enn den pleier å være her i gården. Da skulle nemlig de 2 eldste til min bror på korpskonsert ved Kolbotn. Jeg er nok verken noen fotball- eller korpsmamma, men vi fikk da med trommer, uniformer og noter og ungene gjennomførte konserten glimrende selv om det var 30 grader ute!!! Og ikke nok med konsert, men min brors minstemann skulle også i bursdag. Jeg må si at dette er en meget aktiv familie så mens vi andre slapper av i heimens rolige favn farter de rundt på korpskonserter, svømming, sykkelturer og stort sett alt annet man kan finne på med en familie på 5! All ære til de, vi er nok av den litt mer bedagelige sorten :-O

Men, vi har også fått gjort noe i heimen denne helgen. På fredag var mannen og hentet den nye paviljongen og tror du ikke han satte den opp før lunsj på lørdags formiddag. Den virker solid, var enkel å sette opp og jeg synes den ble kjempefin :-)Da ble det jo selvfølgelig en sen kveld i går når gode naboer kom for å innvie paviljongen med litt drinker og skravling. Og tror du ikke de søte solcelledrevne lampene jeg har satt opp slo seg på når mørket senket seg - ble det ikke fint?

Ellers ser jeg at mange er inne på bloggen min og titter, men det er få kommentarer. Det er kjempehyggelig med mange besøk, men det som virkelig motiverer er de hyggelige kommentarene deres. Så legg gjerne igjen et spor hvis du liker innlegget, det er så utrolig koselig :-)

Da er det bare å forberede seg på en ny uke på jobb. Ønsker alle
 som har tatt ferie en superdeilig sommer :-)10 kommentarer:

 1. Så herlig med en slik uteplass!

  Ha en flott ny uke!
  Klem Silje

  SvarSlett
 2. Da var den aktive helgen over..
  Samme her, vært opptil 8 barn på pølser og is og lek.. Deilig når roen senker seg og man bare er tobarnsmamma igjen :) ha ha..

  Nydleig uteplass og tenker de lyktene skaper stemning.

  Jeg venter på kranbils og båtutsettelse. Skulle gjerne hartt mannen her, men han jobber -er 3 år siden båten var på vannet så jeg er litt rusten :) Men -ordner seg alltid for snille jenter...


  Sommerklem fra Tove

  SvarSlett
 3. Anonym28/6/10

  Du holder koken med bildeknipsing, Anett! Kveldsbildet av peisen hadde jeg meget sans for.

  pappa

  SvarSlett
 4. Så koselig bilder Anett :-) Pavilijongen er kjempe lekker, og det var veldig koselig og sitte under der en deilig sommer kveld :-))

  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 5. Hellu!! Så flott pavilijongen er!! Håper denne holder litt bedre da;) Høres ut som om dere har hatt en aktiv helg ja:) Greit innimellom det å!! Ha en super duper uke!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 6. Så tøffe dere er, så mange barn å passe, det er sporty! Sånt elsker jeg :-)

  Og du, jeg skal bli flinkere til å kommentere. Jeg liker jo bloggen din så godt!!
  Det går litt treigt nå om dagen siden macen er ødelagt, men når den er på plass skal jeg legge igen spor. Enig med du, det er så koselig men kommentarer!

  Ha en flott uke :-)

  SvarSlett
 7. Hei ♥

  Gud så stilig med dem lysene!!! Jeg husker jeg hengte opp en slik lyslenke med farger på mitt plommetre hehehe...det var stilig!!! :)) Elsker koselys like mye ute som inne ♥

  Ha en flott sommer frøken :))

  Klem klem :))

  SvarSlett
 8. For en koslig helg dere må ha hatt :) Mange barn som kan leke sammen er ikke vondt å se på!
  Og jeg synes utaplassen dere er kjempe koslig, men hvor har du handlet den lyslenken?

  Jeg er skikkelig lat på bloggingen om dagen, og føler jeg ikke rekker å blogge engang, men jeg prøver! Skal bli flinkere til å stikke innom ;)

  Svar på innlegget fra min blogg:
  Håper dere klarer å komme dere gjennom passkrisen, hehe! Det er ikke akkurat den beste tiden å få pass-panikk, men om dere ikke får det i tide får dere ordne med hastepass på Gardemoen :)
  Jeg har ikke fått mitt ennå, men det haster heller ikke!

  Klem til deg!

  SvarSlett
 9. Hei ♥


  Åååååå ekte one piece!!! da må vi få se bildet vettu hehe...har aldri sett en ekte før ;)) Ja prisen er deretter....veldig mange dyre å finne ( til voksne hvertfall ) Kommer vel mere og mere til barn oxså...

  Har vel kosa dej i Sverige du da i dag?? :)) Hva selger dem på den dere NOLL butikken da? Elsker å shoppe i sverige ♥

  Klem Hege :))

  SvarSlett
 10. Hei på deg Netta-mor!
  Du ble vinner av min Give-away...:))
  Det var kjempegøy at det ble deg!

  Send adressen din til frustrert@frue.no
  så sender jeg pakken straks...

  Klem Line

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥