søndag 20. juni 2010

Sommerlook i stua...


Sommerstylingen burde vel vært gjort for lenge siden, men jeg har liksom ikke funnet det riktige teppet til  sofaen for den ultimate sommerlooken. Men, i helgen har det vært markedsdager på Vinterbro og gjett hva jeg fant! Yes, nytt teppe til sofaen hos Dorothea :-) Og best av alt - det var på kjempetilbud. Teppet er fra danske Wheat og jeg synes det er så koselig.
Teppet ligger der det ligger fordi noen søte små har vært litt "uheldige" med saftsøl i sofaen som må skjules. Når jeg kom hjem med teppet så jeg jo at putene også måtte skiftes ut. Da ble det ny tur til Dorothea i dag og da ble disse søte putene med meg hjem - for 100 kroner!!! I forrige uke kjøpte jeg lamper til den "nye" vinduskarmen i stua, så nå mangler det bare gardiner (disse ligger klare for sying, men mamma må bare hyres inn)...


Også må jeg bare vise bilder av min første Pelargonia. En blomst jeg egentlig ikke har likt så godt helt til jeg har sett denne nydelige tingesten på den ene bloggsiden etter den andre. Denne lyserosa synes jeg er kjempefin så den får nå stå og pynte opp inngangspartiet vårt.


Og sist, men ikke minst. Det er klart for å svare på awarden fra Heidi. Her kommer 7 ting om meg selv:

♥ Omsorgsfull
♥ Utålmodig
♥ Blid
♥ Utdannet lærer, jobber som webkoordinator/redaktør
♥ ELSKER å ta bilder
♥ Glad i å lage mat
♥ Familiekjær

Nå har denne awarden gått en stund så jeg sender den ikke
 til noen spesielle, men gir den videre til alle bloggdamer
der ute som er så søte å legge igjen superkoselige
hilsner på bloggen min - tusen takk alle sammen!

Nå har vi akkurat kommet hjem fra en kjempekoselig fest hos familie. Dessverre var ikke formen på topp så det ble en tidlig kveld for oss. I morgen er det tur på Tusenfryd og langtur med sykkel :-)
Ha en fortsatt deilig helg!


2 kommentarer:

 1. Gratulerer med Award! Så koselig og velfortjent :)


  Så sommerlig og lekkert med teppet og puter! Gjør susen!

  Nyt en deilig kveld og søndag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Hei hei!! Så fint det deppet er og putene var kjempe søte;) Det er ikke så mye som skal til for å gjøre stor forandring!! Håper formen blir bra da! Kos dere masse på TusenFryd;)

  Klem Tine

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥