tirsdag 22. juni 2010

Nye medlemmer i Greengate-familien...


I forrige uke fikk jeg kopp nr. 2 til Greengate-familien her i huset, en nydelig lyseblå kopp. Jeg har ikke helt klart å bestemme meg for hvilket mønster jeg skal samle på så nå har jeg litt av hvert, det siste tilskuddet er de herlige røde med hvite polkadotter.
Jeg ser nok for meg at samlingen kommer til å bestå av røde og lyseblå kopper og asjetter i skjønn forening.
Hos Dorothea forrige helg fikk jeg også tak i dette søte emaljesettet i rødt. Lurte på å kjøpe skåler også, men tror heller jeg kjøper skålene til Greengate så blir det litt mer liv på bordet. Når jordbærsesongen starter for fullt skal det ikke stå på dekketøyet :-)

I dag har vi vært på sommeravslutning for 3. klasse på en koselig strand i nærområdet. Det var krise når jeg hadde glemt badetøyet til eldstemann (og forsåvidt yngstemann) :-O Tanken på bading slo meg faktisk ikke med sur vind og 12 grader i vannet...

Og tenk - i morgen er det Sankt Hansaften og her feires dette på Breivoll som er en stor flott strand i nærheten. Det kommer nok til å bli masse kjentfolk - både naboer, foreldre fra klassen og barnehagen. Da brukes fridagen på å lage pastasalat, bake boller og pakke picnickurven, i tillegg til en liten spinningtime på morgenen og muligens litt tid i solen.

Da ønsker jeg alle en fin St. Hansfeiring!


4 kommentarer:

 1. Det høres ut som en fin St.Hans! :)

  Her pågår det maling, og i morgen blir det grilling hos svigermor. :)

  ♥ Siljemor

  SvarSlett
 2. Heihei, høres ut som du har hatt en flott feiring i dag:)
  Skålene er kjøpt på Kremmerhuset ja, de er kjempefine:) Nydelige røde saker du har fått deg da!

  Ha en fortsatt flott kveld!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Flotte kopper! I ♥ Greengate:))
  Ser ut som en flott kveld hos dere!

  Ha en fin kveld videre!

  SvarSlett
 4. Hei...så hyggelig at du liker mine reisebrev. Ja du er nok reiseklar snart du også da. Cervo har vi aldri vært...men ligger det langs den italienske rivieraen stikker vi kanskje innom der på vei hjem. Men heldigvis blir vi her en stund til...juhuuu. God ferie til deg også. Klem fra Maliva

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥