søndag 4. juli 2010

Jubileumsinnlegg nr. 100 - om vennskap ♥
Tenk, dette er mitt innlegg nr. 100 og ved en ren tilfeldighet skal akkurat dette innlegget handle om vennskap ♥ som er noe av det viktigste jeg har i livet mitt (sammen med familien selvfølgelig).


I går hadde nemlig Eva, som har den fantastiske butikken Fru Stenbrenden og meg i Sande, invitert oss venninnene til treff hos seg i Sande. Ikke bare hadde hun kjøpt inn deilige reker og blåskjell, men det var satt opp partytelt, hengt opp bilder (fra oss på barneskolen), tent lys og pyntet helt fantastisk.

Vi er egentlig 5 venninner som fortsatt har god kontakt, men i går var det Katrine, Hanne, Eva og jeg som møttes. Dette er mine barndomsvenninner og jeg er utrolig stolt over at vi fortsatt har like god kontakt etter mer enn 30 år!!! Hanne (til venstre på bildet over) bor for tiden i Singapore med mann og lille Kasper og nå er hun gravid i 5 måned med tvillinger - hvem hadde vel gjettet det???

 
Vi treffer hverandre ikke så ofte, men når alle er opptatt med jobb og familie må man bare sette pris på de gangene man får det til. Vi hadde en herlig kveld og jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten mine kjære
 ♥ venninner
Tusen takk for at du hadde gjort det så hyggelig til vi kom Eva!

Nå er det siste innsats på jobb før ferien...


5 kommentarer:

 1. So koslig da! :) Det var snilt gjort av venninda di! :) Høres ut som dokke kosa dokke masse, med reker, blåskjell og mimring av barndommen! :)
  Fine bilder! :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Åååå, ser og høres ut som om dere har hatt det fint!! Veldig fint pynta!!

  Ha en fin uke Anett!!

  Klem tine

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder! Håper virkelig jeg kan skrive det samme på bloggen min om 10 år <3

  Utrolig flott pyntet!
  Ønsker deg en fin kveld :)
  Klem fra Silje

  SvarSlett
 4. Dette så koselig ut! Viktig å sette pris på gode venner!

  Legger meg til som følger på bloggen din bare fordi jeg har funet den eneste onepiecen jeg virkelig liker her inne. Den var skikkelig tøff! Ha en fortsatt fin mandag! :)

  SvarSlett
 5. Så koselig! Gamle venner og slike stunder er GULL verdt!

  Nyt sommerdagene -og lange goide kvelder!

  Solskinnsklem fra Tove

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥