fredag 9. juli 2010

I feriemodus...


Da nærmer det seg ferie og det betyr ferie både fra jobb, blogg og også litt ferie fra heimen :-) Men, en siste liten hilsen fra denne kanten synes jeg er på sin plass og det gjøres med noen bilder fra hagen en deilig julidag. Så må jeg bare vise den herlige premien jeg fikk av Line med bloggen Har en drøm.


For etpar uker siden gjorde jeg en jobb jeg aldri hadde trodd jeg skulle gidde å gjøre. Alt så så fint ut foran inngangen, bortsett fra noen grønne tuster som stakk opp her og der i singelen - skikkelig irriterende. Da bestemte jeg meg at en gang måtte være den første - jeg skulle luke i singelen!!! Da var det frem med krakk, lukeredskap (aner ikke hva det heter) og en god dose pågangsmot og tålmodighet. Jeg satt nok etpar timer, ble støl og stiv, men jammen ble det bra. Nå finnes det ikke en eneste stygg, grønn dusk i den fine grå singelen :-)


Egentlig er jeg ikke så glad i røde roser, jeg vil de skal være lyse rosa og sarte. Men, for etpar år siden lagde vi nytt bed foran kjøkken- og stuevinduene. Her har jeg Astilbe, roser og tidligere klematis. Siden Astilben er rød ble også rosene røde og egentlig er de jo helt nydelige. Jeg skal også plante noen hvite Hostaer i bedet litt senere i sommer.

Slik ser det ut når du går inn bakveien til hagen vår. Det er åpent og deilig med spisebord og lounge til venstre og basseng pluss badesone til høyre (viser flere bilder litt senere i sommer).Også må premien jeg vant i min første giveaway vises. Line hadde pakket tingene så nydelig inn. Tenk at jeg både fikk Tildaen, to nydelige hjerterammer til gullguttene mine, deilig håndkrem fra Cath Kidston og en super skittentøyspose fra Lisbeth Dahl som skal få være med meg på ferietur til Italia :-) Gjett om jeg ble fornøyd!
Tildaen sitter nå pent på toppen av vitrineskapet i stua og har full oversikt over alt som skjer på kjøkkenet - det tror jeg hun liker :-)

Da blir det noen dagers bloggpause fra denne fronten så da er det bare å ønske alle en

RIKTIG GOD SOMMER!

 

2 kommentarer:

 1. Fine bilder fra hagen! :-)
  Ønsker deg en deilig solfylt ferie!!

  Sommerklem fra sørlandet...
  hiv-o-hoi ;-)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med nydelig gevinst! Så heldig.. :)

  Kjempeflotte bilder fra hagen din!

  Ønsker deg deilige feroiedager, nyt og kos deg :)

  Sommerklem fra Tove

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥