mandag 19. juli 2010

Rivieraen - solrik, varm og helt HERLIG!!!


Da har familien Steen Hovden kræsjlandet i gamlelandet etter en herlig uke på den italienske Rivieraen. Forrige søndag pakket vi snippsakene og vendte nesen mot sydligere strøk. Det vi ikke visste var at med i feriekofferten manglet adressen til vårt midlertidige bosted. Først ble vi ikke veldig stresset for vi hadde sett bilder og det skulle jo være en grønn dør i en gulfarget murvegg, men når det viste seg å være 100-vis av grønne dører i gule murbygninger begynte mor å bli litt svett. Men, med hjelp av en kjær svigerinne og en telefon til siste leietakere fant vi frem - og for ett sted!

Planer om endel reising i området ble fort endret da det viste seg at temperaturen var mellom 35-40 grader fra kl 08:00-19:00. Da ble oppdagelsesferien gjort om til badeferie. Dagene gikk som følger: morgentur til den lokale bakeren, en bedre frokost hjemme, pakking av leker, badetøy, madrasser og parasoll før det bar til stranda. Her lå noen (mannen og jeg) og grillet seg i solen, noen lå i skyggen (min mamma) og andre koste seg i vannet (ungene) så alle fant sin aktivitet i solen. Så bar det hjem til litt oppfrisking av fasaden for så å ta turen ut igjen for litt åndelig og fast føde. Ellers ble det litt shopping, mye spising og MASSE kos!!!

Det kommer flere bilder og reiseskildringer utover uken :-)

CIAO!

2 kommentarer:

 1. Høres perfekt ut spør du meg!!
  Så fin header'n din har blitt også!!
  Jeg nærmer meg bunnen av skittentøyet...
  klem

  SvarSlett
 2. Hei....velkommen hjem. Kan tenke meg dere har kost dere ja;o) neste gang kanskje vi treffes på rivieraen da? Vi drar i hvertfall ned igjen..og da blir vi der i 4 uker;o)Juhuuuu....fortsatt god sommer til deg fra meg

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥