torsdag 22. juli 2010

Herlige late feriedager...






















I dag har vi hatt en herlig feriedag. Selv om det er sommer må vi ha noen prosjekter som det er deilig å få gjort før hverdagen setter inn. Årets prosjekt er maling av hagehytten (som uthuset nå er døpt om til). Vi begynte i går og med god hjelp av min snille mamma står nå kun siste malingsstrøk av gulvet igjen (bilder kommer). Storebror har vært hos en kompis og lillebror har underholdt seg selv stakkar, da var det koselig å ta en tur på Nesset å se på båtene å spise pølse og is - tror du jammen ikke vi fikk besøk av en liten andefamilie også - kjempekos :-)



Det aller beste med ferie er at det ikke er noe stress. Vi står sent opp (ihverfall i forhold til kl. 05:45 ellers i året), spiser sen frokost ute og gjør akkurat det vi har lyst til - og i går hadde vi lyst til å ha noen gode naboer på middag. Siden Janicke ble forlatt av sin mann etter kun 6 timer i landet forbarmet vi oss over henne, i tillegg syntes vi naboene lenger inn i gata så så sultne ut så da tok de også en tur...

På menyen stod min manns vidgjetne risotto med "importert" italiensk ost, selvslaktet lam, svinefilet surret i bacon, nybakt foccacia med hvitløk og fetaost og hjemmelaget aioli. Den sultne naboen hadde med nydelig pannacotta med hjemmelaget bringebærsaus, mens ungene fikk gelè og blåbærmuffins med blåbær vi hadde plukket i skogen rett over veien. Det ble som vanlig en veldig koselig og passe sen kveld med vin og mojito :-)





Så måtte jeg bare vise noen flere bilder fra den supre leiligheten vi bodde i da vi var i Cervo. Leiligheten hadde en helt herlig hage som alle bildene over er tatt fra. Her kunne man sitte med et glass vin og en god bok og bare nyte utsikten over middelhavet - noe vi gjorde MYE. For å komme til stranden var det 146 laaaange trappertrinn opp til leiligheten, men dette var den eneste trimmen vi fikk i ferien så da var det bare å gå på med friskt mot. Dessuten visste vi at en kald dusj og en sval leilighet ventet på toppen...


Ønsker alle en lat og deilig uke!

5 kommentarer:

  1. Ahhh, for noen herlige bilder... av sol og sommer:) Vi er på vei hjem fra 14 dager i nord, litt sol har vi sett, men fy så kaldt og surt! Atig tur likevel, i bobil, uten TV og veldig lite data... skikkelig god tid til og kose oss med hverandre:) Men nå gøeder jeg meg til vi er hjemme i egen seng g våkner til sol og varmt:)

    Flotte bilder fra ferien deres da, er sikker på at dere hadde det fint, og 140 trappetrinn var sikkert bare lurt;)

    Fortsatt gd sommer, jeg kommer sterkere tilbake i bloggeverden når vi kommer hjem:)

    Klem Line

    SvarSlett
  2. Signerer på den! Helt enig med Line! ;-) Bildene dine er flotte, de viser at dere koser dere og nyter ferien og TID ♥ sammen! Det gjør vi også, og det er gull verdt!

    Takk for koselige ord inne hos meg, det varmer!!

    Klem Karina:)

    SvarSlett
  3. Anonym23/7/10

    Hei Søs, Du er jammen knallgod til å ta bilder! Ser skikkelig digg ut. Ha en fin helg. Klem fra brodern

    SvarSlett
  4. Hei på dere!!;) Ser ut til at ferien nytes til det fulle!!! Herlig!!! Jeg er en liten tur innom hjemme for å hente Emilie og litt shoping med sviger mor!! Deilig med en dusj å siden hytte tilværelsen stortsett er dusj fri...bortsett fra en kjapp en hos svigers;) Vi stor koser oss på hytta med late dager med mye fint vær og god mat og godt drikke!! Hytta har fått et strøk med ny fin svart maling å;) Kos dere videre så snakkes vi!!

    Klem Tine

    SvarSlett
  5. Nydelige bilder, og nydelig mat :-) Jeg var så mett og vimsete at jeg nesten holdt på å tråkke på en frosk på vei hjem - men det hørte dere kanskje ;-)) Hi hi

    Klem fra Janicke :-)

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥