fredag 16. desember 2011

Ønskeliste fra Hviit...Som mange av dere har fått med dere har den nydelige bloggen til Hviit en  utfordring gående hvor vi lesere kan lage våre ønskelister hos Hviit.no, den som blir trukket ut får velge sin favoritt hos Hviit. Det er klart man må kaste seg på dette så her er min ønskeliste fra den flotte nettbutikken. De skjønne putene har jeg siklet på LENGE, men har liksom ikke fått kjøpt den enda. Lampen fra Tine K Home hadde passet perfekt på soverommet som "det lille ekstra" og skålene og muggene, også fra Tine K, står høyt opp på ønskelisten, det gjør også de herlige porselensfigurene fra By Nord.


Jeg må også legge inn bilder av de herlige koppene/t-lysestakene Mugtail. De er bare så nydelige og er like fine til kaffe/te som med et lite t-lys inni. Disse ønsker jeg meg til jul - hint, hint ;-)


Her har det vært stille på bloggen noen dager. Uken har vært hektisk med Lucia-feiring på tirsdag (her går skolens SFO Lucia på Vinterbro senter og minstemann sang som en prins), heldagsseminar med middag på Pascal på onsdag, julebord på jobb på torsdag og i dag er det konsert i Drøbak med St. Hallvard-guttene. Resten av helgen skal det slappes av, med julebakst, laging av litt julegodt og pakking av de siste julegavene :-)

Jeg ønsker dere en herlig helg full av deilig julekos!


4 kommentarer:

 1. Det er så masse flott hos Hviit♥ Lang ønskeliste derfra :)) Ha en fin helg, hørtes deilig ut å bare sulle hjemme og slappe av, her blir det litt sånn turbo helg...men mye kos ♥
  Klem!

  SvarSlett
 2. Ohh! De krusene var lekre! :D Skjønner godt at de er på lista :)

  Ha en fin dag, og helg :)
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fin Header du har laget:O)Kos deg med julebakst og julegave innpakning og god helg:O)klem

  SvarSlett
 4. Skjønner godt hva du mener, ukene flyr og jeg rekker nesten ikke kose meg med alle de fine juleaktivitetene vi gjør...
  Herlig ønskeliste du har laget deg, er med jeg også og krysser fingrene:-)
  God fredagskveld!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥