fredag 9. desember 2011...ønskes dere alle sammen. Hos oss blir det en rolig helg. Ungene skal på juleverksted hos bestemor i Drøbak fra i morgen til søndag, da skal resten av huset ryddes og pyntes så vi er klare til pepperkakebaking på søndag. Jeg er egentlig ikke så glad i pepperkaker selv, men nå skal jeg prøve deigen fra IKEA så får vi se om den er bedre...

16 kommentarer:

 1. Tusen takk det samme...

  Klem...

  SvarSlett
 2. Så koselig bilde du har laget til♥ Flotte gutter du har!!! Pepperkake deigen fra Ikea er veldig god syn jeg ;)
  Lykke til med baksten og ha en fin helg♥
  Klem!

  SvarSlett
 3. Du har vunnet den lille julegavetrekningen hos meg :)
  God adventshelg til deg også!

  SvarSlett
 4. Ønsker deg en riktig god helg og tredje søndag i advent :) God helg og kos dere med pepperkakebaking. Hos meg blir deigen borte før pepperkakene blir laget :P

  SvarSlett
 5. Hei igjen Anett :)

  Om du har lyst på lerkegreiner - så kan eg sende deg nokre i posten. Send meg adressa di på sissel@clear-view.no, så skal eg fikse det ;) Her er massevis! Men kan ikkje love at dei kjem før jul (litt hektisk no i julestria).

  Klem frå Sissel

  SvarSlett
 6. Sv: Tusen takk for hyggelig kommentar.. Lyktene har jeg laget sjøl ja.. Har malt de med caffe latte maling... Hadde igjen noen rester ;)

  Klem..

  SvarSlett
 7. God helg til dere også, Anett :-)

  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 8. Så flott bilde/kort Anett!! God jul til dere å!! Kommer julekort etter hvert ;o)

  Ha en riktig god helg!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 9. Så koselig bilde! :) God helg- kos dere :)

  SvarSlett
 10. Så koselige bilder. Skikkelig julestemning hos deg om dagen :) Det er så kos med juleforberedelser! Jeg er ganske avslappet til julevask og julebakst, og vurderer å droppe pepperkakebaksten i år. Har gjort det for barnas skyld de siste årene, men det bruker å ende med at barna lager noen få kaker, så blir jeg stående med resten... Men det blir i alle fall deilig lukt av jul av pepperkaker! Kos dere med bakst i morgen!!
  Klem fra Hedda

  SvarSlett
 11. Anonym11/12/11

  herlige bilder.. Årets julekort??
  Håper pepperkakene blir gode... ikke min favoritt heller, men moro for barna og bake..

  SvarSlett
 12. Hei søte!
  Så koselige planer dere har hatt for helgen da :) Håper dere koser dere med pepperkaker, personlig syns jeg ikea sin pepperkake er lettest å jobbe med og jevnes å steke og smaken er ikke så gæli.. hihi!

  Jeg jobber ikke med mat, jeg sitter på kontor hele dagen jeg. Men jeg er veldig matinteressert og elsker kulinariske eskapader.

  Ønsker deg en finfin 3. søndag i advent, her har jeg funnet fram julepynten, så får vi se hva slags sprell jeg finner på {fnis}.

  Koose deg i kveld!
  klemklem

  SvarSlett
 13. Skulle prøvd den fra Ikea selv jeg :) Alle skryter sånn av den.

  God Jul og godt nytår til dere :)

  Klem Fra Heidi

  SvarSlett
 14. Gøy å bake pepperkaker med barna. Jeg har prøvd mange forskjellige varianter av pepperkakedeig og ender alltid opp med å gå tilbake til Ikea sin. :) Den er god på smak og god å jobbe med. :)

  Ha en fin ny dag!


  AW

  SvarSlett
 15. Anonym12/12/11

  Jeg er heller ikke noe glad i pepperkaker!! Men i år kjøpte jeg Ikea deig, og de pepperkakene ble kjempegode!!

  :0)

  SvarSlett
 16. Stilig bilde/collage du har laget!! Jeg foretrekker amnge julekaker før pepperkakene,men det er godt og synes jeg:-)
  Klem♥

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥