søndag 2. oktober 2011

Høstnytt...


Ingenting er så koselig som å stulle og stelle inne når været er grått og regnet plasker mot vindusruta. På onsdag var jeg innom Home & Cottage på Vinterbro for å ta en titt på butikken etter oppussingen. Butikken var blitt kjempeflott og de hadde masse lekkert. Jeg hadde litt dårlig tid så det eneste som ble med hjem i denne omgang var disse søte T-lysene fra Tine K. Det blir så nydelig lys i disse så jeg er kjempefornøyd. 


Når høsten kommer er det ikke bare huset som trenger litt oppfrisking, det gjør også høstgarderoben. Det jeg hadde mest behov for i år var nye sko (dette vil nok ikke alle være enige i siden jeg sannsynligvis har nok sko, men JEG følte ihvertfall behovet). Skolettene med kilehæl kjøpte jeg på Brandos.no og jeg ELSKER de. Ikke var de dyre og de er kjempegode å gå i. Brandos sender fraktfritt, i tillegg til at du kan sende skoene i retur uten ekstra kostnad - for en super service! De andre skoene kjøpte jeg for kr. 99,- på Vinterbrosenteret. Det er nok ikke den beste kvaliteten, men de er gode å gå i og får holde så lenge de holder. Strikkejakken er fra InWear og skjerfet fra Florence, sammen med armbånd fra Snö og grå neglelakk er høstantrekket i boks!


Har du ikke meldt deg på min giveaway enda så kan du gjøre det nå ved å legge igjen en kommentar under jubileumsinnlegget. Det er 6 premier som skal deles ut så her er det stor sjanse for å vinne. Premie nr. to annonseres på onsdag. Jeg har også fått noen nye følgere siden i går, så koselig! Jeg håper dere liker dere inne på bloggen min :-)

Nå har gullungene dratt på høstferie med tante, onkel og bestefar så her er det stille. Mannen og jeg skal på kino og ut å spise i kveld, og til uken blir det oppussing av barnerom. Kan tenke meg guttene blir overrasket når de kommer hjem til sine "nye" rom!

Koooos dere! 


PS: Jeg og mange andre har hatt problemer med å legge igjen kommetarer via Blogger den siste tiden. Jeg har da logget meg av Blogger, huket bort "Forbli pålogget" også logget meg på igjen, da har det funket.

11 kommentarer:

 1. Åhhh så mye fint!

  Jeg har hatt problemer m å legge igjen kommentarer, de bare forsvinner, men nå skriver jeg fra ipaden og da skal det gå bra;)

  Alt bra der? Leser såklart alle inneggene dine:)
  Ønsker deg en fin søndagskveld!
  Klemmer

  SvarSlett
 2. De er så fiiine de glssene fra TineK, fant de ikke på H&c på Alnabru sist jeg var der, men kanskje de har fått de inn nå... hmm, får vel ta meg en tur igjen;)

  Tøffe sko og herlig skjerf!!
  Er så deilig og fornye seg litt til høsten;)

  Ha en fin kveld;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Hei

  Du får ta en titt her:
  http://idahart.blogspot.com/2011/10/tre-heldige-vinnere.html

  Grattis :) Send meg en mail med din adresse på, ida.hart@hotmail.com

  Klem Ida

  SvarSlett
 4. så mye fint du har kjøpt til deg selv. Det armbåndet var lekkert!

  tine k glassene har jeg sett på... og sagt nei til meg selv for og kjøpe...hadde veldig lyst på, men lommeboka sa jeg hadde nok lysglass hjemme...!

  fiiin søndag!
  klem ellemell

  SvarSlett
 5. Så mye lekkert du har fått kjøpt deg! Skoene fra Brandos var nydelige:) Kjekt å gå høsten i møte med noe nytt:) Takk for tipset om den nettbutikken, må vel ta meg en titt der og se hva de har:) Kan tenke ungene storkoser seg sammen med Tante, onkel og bestefar:) Så spennende med oppussing av barnerom:) Lykke til:) Ønsker deg en god uke. Klem Ellen.

  SvarSlett
 6. Anonym3/10/11

  ÅÅååååh, jeg elsket begge skoparene dine!!! Jeg elsker skoooo ;) Jeg visste ikke at brandos sendte fraktfritt.. Også er det jo genialt om man kan sende dem kostnadsfritt tilbake om de ikke passer!! Jeg må på nettsiden å se ;) Ha en fin uke :) Klem

  SvarSlett
 7. Heisann

  Lekkert nyinnkjøp!
  Alltid kjekt med noe nytt på høsten!
  Har lurt på om disse hælene er gode å gå på...og nå fikk jeg jo svar på det :o)
  Knallfine!

  Ønsker deg en fin ny uke...og lykke til med oppussingen

  SvarSlett
 8. SV: Grå toner jeg kjempe fint :) gleder meg til resutatet selv, og i morgen starter jeg. Idag har jeg strippet veggen for bilde, skohylle og en glasstavle og vasket den litt. Så det står klar til i morgen ettermiddag:p

  Høres spenstig ut med grå vegger og gult kjøkken :p hehe, ikke helt min farge. Ønsker meg et hvitt kjøkken, enkelt med masse brede skuffer. Nå er kjøkkenet sort med blanke dører, ganske lei det (veldig upraktisk). Så ønsker meg nytt.

  Kjempe søte innkjøp. Er enig i at man trenger nye sko av og til :p elsker sko selv :p og har sikkert altfor mange, hehe :p veldig søte lykter, gir et fint og lunt/varmt lys. Liker det :)

  Takk for koselig kommentar :D

  Klem
  Mari

  SvarSlett
 9. Så flotte lykter og skoene skal jeg se nærmere på ;)))

  Og for en flott gave du hadde på give awayen din, jeg skal rett inn og melde meg på!

  SvarSlett
 10. Anonym10/10/11

  Heei. Vi finner ikke skoletten på brandos.no. Man kan du legge ut link til selveskoen??:) kjempe fin blogg du har:)

  Hilsen Ingebjørg og Nora

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥