fredag 14. oktober 2011

Har du lyst til å vinne denne boken?Premie nr. 5 er boken "Home&Cottage - med ett ben på jorden og sommerfugler i magen" som kom ut hos Aschehoug i forrige uke - altså rykende fersk! Boken er smekkfull av inspirasjon til hvordan du kan dekorerer med en avslappet stil både ute og inne, hjemme eller på hytta. Du får også oppskrifter på enkle og deilige retter .


Personlig ELSKER jeg denne stilen, derfor er Home & Cottage er en av mine absolutte favorittbutikker! Mange av dere har sikkert lest om den fantastiske lanseringsfesten hos Home&Cottage i Bogstadveien der også flere bloggere var invitert. Du kan lese mer om festen inne hos Anine med bloggen "Villa von Krogh".


Premie nr. 6 i min giveaway er den herlige boken "Maria kokkelerer, inviterer og organiserer". Jeg vet at flere av dere har skaffet dere denne allerede. Nå har også DU sjansen til å vinne den. I boken finner du oppskrifter, tips til pynting og gaveinnpakninger, hvordan lage lekre invitasjoner og mye, mye mer.


Alle bilden er lånt av Aschehoug.
Jeg elsker disse fine bøkene med herlige tips på alt fra borddekking til menyforslag, nydelige bilder og hva man kan gjøre for at festen blir en suksess. Boken står allerede i bokhylla hos meg og den har rukket å bli godt brukt :-) Begge bøkene kan du lese mer om og kjøpe på Aschehoug sine nettsider :-)

For å bli med i trekningen må du legge inn en kommentar under jubileumsinnlegget og evt. lenke på egen blogg eller tipse om giveawayen på Facebook.


Nå har vi akkurat kommet hjem fra minstmann sin debut på natthåndball. Utkledd som rockestjerne ble det ballek i stor skala. Det var stinn brakke og god stemning. Nå er det gullrekke på TV resten av kvelden :-)

De siste to ukene har jeg fått 20 nye følgere og det synes jeg er KJEMPEKOSELIG - tusen takk for at dere vil være med meg videre ♥

God helg alle sammen!


6 kommentarer:

 1. Ja takk...Netta!
  vil gjerne vinne denne boken jeg :o)
  Noen flotte premier du lodder ut!!

  Tøffe gutten :O)

  ha en fin helg :o)

  SvarSlett
 2. Åj, den nederste boken så også kjempeinspirerende ut! :)
  Håper fredagskvelden er fin!:)

  klem

  SvarSlett
 3. Hei hei og flotte bøker du har som premier, har meldt meg på jeg :)
  Flott rockegutt du har :)
  Ha en fin fin helg, klem Ella

  SvarSlett
 4. Jatakk, begge de bøkene hadde passet fint inn her, hihi:) Jeg er og en skikkelig H&C dame, elsker alt der i fra;)
  Den andre boken hadde jeg ikke hørt om, men må sjekkes ut;)

  Så kult med natthåndball, og så stiiilig han var, lilleminsten ♥

  Ha en finfin helg Anett;)

  Klem line

  SvarSlett
 5. Jeg vil gjerne være med på konkurransen, legger igjen en hilsen i jubileumsinnlegget:) Har lagt meg til som følger hos deg, kjempefin blogg!! Fin lørdag og klem til deg:)

  SvarSlett
 6. Flinke jenta som arrangerer Give Away. Burde vel selv ha gjort det for å få følgere, men er litt lat på det området der. Enig med deg ang home and cottage stilen. I just love it! Jeg blir med på give away .
  Klem Anki

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥