fredag 13. mai 2011

Vinnerlykke og kos i hagehytta...
Dette innlegget la jeg også ut på onsdag, men når jeg nå var inne og skulle se om det var noen søte som hadde lagt igjen kommentar til meg var innlegget borte!!! Noen andre som har opplevd dette? Uansett så  var jeg så heldig å vinne denne nydelige knaggrekken inne hos Mias interiør. Hun har en helt nydelig blogg med de sarteste farger og lekreste bilder, denne bloggen bør du ta en tur innom neste gang du beveger deg rundt i blogglandia. Den er hentet fra hennes flotte nettbutikk. Jeg visste at knaggrekken fra Bloomingville ville passe prefekt i systua og se så fint det ble! Her er det plass til klær når vi har overnattingsbesøk og luktposer, lys og en søt ramme ellers. Tusen takk snille Mia for den kjempefine premien.Her er flere bilder fra systua. Jeg elsker dette brettbordet som jeg kjøpte på Bohus i fjor til den nette sum av kr. 349,-. Det fungerer supert både som nattbord og som bord til både lys og litt pynt.

I dag har jeg og guttene vært på koselig avslutning for allidretten til minstemann. Trenerne hadde gjort det så koselig med grilling, leker og utdeling av flotte pokaler. Se så stolt gutten er :-) Jeg beundrer de som tar så mye av fritiden sin for å gjøre noe hyggelig i nærmiljøet. Jeg har dessverre ikke overskudd til slike verv, men stiller opp med baking, laging av mat eller annet jeg kan gjøre på skole og i barnehage. Det er viktig å engasjere seg...Det verste med at forrige innlegg ble borte er at jeg ikke fikk lest eventuelle kommentarer som ble lagt inn i dag. Hvis noen var så søte å legge inn en kommentar så kanskje dere vil legge igjen en ny i kveld?
Vi sees plutselig!


5 kommentarer:

 1. Kjempefin knagg, heldiggrisen du som vant.
  Bordet vær veldig fint, er på jakt etter noe lignende, faktisk funnet d på home & cottage.
  Fin fredag t deg!!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 2. Kjempefin knagg du vant! Skulle gjerne hatt en sånn jeg også, må nok inn å kikke på den nettbutikken jeg...

  Ha en finfin helg!

  klem

  SvarSlett
 3. Nydelig søt knaggrekke:)Det er så ekkelt når blogger er så ustabilt,vet ikke hva som skjer egentlig!Vi får håpe det ikke klapper sammen igjen..klem

  SvarSlett
 4. Anonym13/5/11

  Så kjipt når innlegg/kommentarer forsvinner sånn
  Jeg la inn en liten hilsen.. men prøver igjen nå
  Herlig og stolt gutt du har og grattis med premien

  SvarSlett
 5. Jeg har opplevd akkurat det samme, mitt innlegg forsvant som dugg for solen. Jeg har lest på en haug ulike blogger at de har hatt samme problemet.

  Jeg tror jeg kommenterte på dette innlegget sist, og da tror jeg at jeg skrev at knaggene passet supergodt i hagehytta. :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥