søndag 8. mai 2011

Frihet!


Dagen i dag har vært Norges frigjøringsdag og da passer det jo fint å sette dagens innlegg i frihetens tegn - friheten til å kunne gjøre AKKURAT det man vil. Siden jeg fikk brukt gavekortet mitt i går, blant annet til denne fine flettekurven, måtte jeg en tur innom BoGrønt og kjøpe noe å fylle den med. Da ble denne skjønne Pelargoniaen med hjem. Den hadde så nydelig farge og masse knopper så den håper jeg skal pynte opp utebordet hele sommeren (den andre lille blomsten stilte villig opp som modell i dag) :-)Da jeg skulle hente guttene hos mamma i dag (de lå over fra i går), ble det tid til en tur på en liten strand som ligger rett nedenfor mammas leilighet. Der koste Lukas seg med å finne skjell, kaste stein og annet han fant i vannet. Han klarte utrolig nok å komme fra seansen uten å ha blitt våt - noe som er helt utrolig!

Drøbaksbesøket ble avsluttet med en lunsj i den koselige offentlige hagen som ligger rett ved kafè Teskje. Da kjøpte vi oss baguett med ost og skinke, croissant, kaffe og juice og satt og koste oss i solen, dvs mamma og jeg koste oss i solen mens guttene løp som gale rundt i hagen. Etterhvert fikk vi også besøk av en liten kamerat som gjerne spiste opp smulene vi ikke skulle ha...

Nå skal huset gjøres klart til en ny uke - hei og hopp!

9 kommentarer:

 1. Det så ut som om dere hadde en super fin tur :-) Selv er jeg glad for at jeg klarte å stå imot en furie av en jentunge som jeg bare IKKE orket å ta med meg til Drøbak ;-)
  Vi får heller ta det igjen :-))

  Jeg ønsker deg en superfin uke, Anett :-)
  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 2. Fine bilder fra en FLOTT dag ♥
  Det har jo vært rene sommeren;)
  Sååå deilig!
  Kos med en liten cafètur i finværet;)

  Ha en finfin ukesstart ♥

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Åååå, så fin kurv med blomst!! Ser nå ut som om dere har fått sommeren allerede..... Det er bare så koselig i den parken!!

  Ha en fin uke Anett, og hils alle!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 4. Anonym8/5/11

  Så herlige bilder - Ser ut som dere har hatt en super dag :)

  SvarSlett
 5. For noen flotte sommerbilder!
  Finnes det noen bedre tid vi har i vente!!

  Ha en flott mandag og uke!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 6. Ah, så herlige bilder ♥

  Takk for koselig kommentar hos meg, som alltid.
  Vi kommer til å få like mye plass som det vi bruker i dag (har en full kjeller som står uferdig, og gir konstant dårlig samvittighet/stress), og jeg synes ærlig talt at hvert familiemedlem ikke trenger hver sin etg. Jeg kjenner at jeg er lettet allerede, og det føles så bra. Bare synd at så mange gidder å henge seg opp i kv.meter. Utnyttelse er viktigere, det har vi jo lært! Uansett, så er min plan at terrassen vil bli et ekstra rom om sommeren ;)
  Nyt dagene, klem!

  SvarSlett
 7. Hørtes deilig ut!! :)
  Håper du får en fin start på ny uke!

  klem June:)

  SvarSlett
 8. Anonym10/5/11

  Frihet .. ja det er deilig det
  Herlige bilder ,, skikkelig sommerstemning dette her
  Kurv og blomster er vakkert..
  Klem M

  SvarSlett
 9. Så vakkert dere har det rundt dere :-))

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥