fredag 7. januar 2011

Snø, sol og vinterhage...


Som sikkert de fleste har fått med seg ble hele østlandet forært ca 20 cm snø fra onsdag-torsdag og her var intet unntak. Jeg har usikker på om jeg i det hele tatt kom meg på jobb på torsdag, men utrolig nok entret jeg jobben bare 10 minutter etter skjema - ære være Unibuss! I dag fulgte jeg minstemann til tannlegen og hadde hjemmekontor resten av dagen. I "lunsjen" gikk jeg ut for å å få litt luft sammen med kameraet mitt. Da ble det noen vinterlige bilder fra trappen...
Jeg må innrømme at selv om hagen har mer farge og virkelig viser seg i all sin prakt om våren og sommeren, er den også vakker på sin måte med vinterdrakt på.
Også må jeg til slutt vise noen mine flotte gevinster som jeg vant i 2 giveaways rett før jul. De nydelige zinkpottene vant jeg i en stor giveaway hos Maliva. De passer perfekt sammen med lyshusene mine. Den andre premien vant jeg i en giveaway inne hos søte Marthe. Hvordan hun visste at jeg ELSKER lavendel og at jeg bader MASSE det vet ikke jeg, men denne premien var ihvertfall midt i blinken! Så tusen takk begge to for flotte premier :-)

Her har vi fått nytt surround-annlegg så nå er det tegnefilm på fyll styrke med MYE lyd. Da benytter mor tiden til å blogge :-)

Ønsker alle en SUPER helg!


7 kommentarer:

 1. Nydelige vinterbilder og kjempefin ny header!:)
  Håper du har en fin fredagskveld

  klem June

  SvarSlett
 2. Så fin header du har fått :-) Og alle de fine bildene som du har tatt i dag! I morgen kommer det mer snø, så det er bare å stålsette seg ;-)

  Roar var selfølgelig borte når all snøen lavet ned, så det ble måking på fru. Furuhaug i går. Kjenner det i armene i dag kan du si.... Vet ikke om det er et godt eller dårlig tegn på at kroppen er sånn passe utrent ;-)

  Kos dere med nytt anlegg :-)
  Klem fra Janicke :-)

  SvarSlett
 3. Jeg viste nettopp bildene du har her på bloggen din til ei jeg kjenner, jeg synes du har en så utrolig gjennomført og fin stil! -Som jeg liker veldig godt :-) Så koselig at du liker lavendel og at nettopp du ble den heldige vinneren! Kos deg kjempemasse med det i de stressende januardagene :-))

  SvarSlett
 4. Herlig med vinterbilder ♥ Ingenting som er så flott som masse snø, kaldt og SOL - da koser jeg meg;) Nydelig header du har laget til... jeg bare elsker de hjertene fra Bastion Collection! Håper virkelig de lager de til jul neste år og - pøh! Det er jo egentlig ingen julepynt syns jeg da, hjerter kan henge hele året;))

  Så flotte saker du har vunnet!
  Deilig med slikt lavendel-lukte-ting;))
  Jeg elsker lavendel og jeg elsker og bade ♥

  Ha en herlig helg Netta-mor, kos dere!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Hei snuppa!!

  Du bare pøser på med masse flotte bilder!! Du er bare sååå flink Anett!! Hvis jeg får skaffet meg speilreflekskamera med tid og stunder vet jeg hvem jeg skal spørre om råd;o)

  Så masse flott du har kjøpt deg og ikke minst fått!! Heldig!

  Håper dere har en fin lørdagskveld!!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 6. Hei og godt nytt år. Nyyyydelig header du har lagd deg. Rene reklamen for H&c.det der jo..hi-hi. Takk for super koselig nyttårshilsen du la igjen hos meg også;o) Hyggelig å se at premien min falt i smak. Ha en fin dag!Klem

  SvarSlett
 7. Såå koselig med mye snø! Her har et regnet i hele dag og all snøen er borte vekk:( Fine bilder fra Hagen din, skikkelig vinterstemning...! Ønsker deg en fin uke! Klem!

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥