torsdag 13. januar 2011

Noen endringer, noe nytt og en bursdag...


Hos oss er det alltid sånn at når sensongene endrer seg så endrer også borddekorasjonene seg. Zinkfatet på stuebordet har blitt kvitt alt julestæsj og har nå tatt på seg vinterdrakten som består av et lite reinsdyr, en liten glasskuppel, en madonnafigur, lys og noen andre småting. Det er så nydelig lysspill på fatet når lysene er tent...

Det er både fordeler og ulemper ved å bo nærme noen av landets flotteste butikker. I dag var jeg innom en av disse, Home & Cottage, i et artig ærend som jeg skal fortelle om litt senere, da ble selvfølgelig noen godbiter med hjem. Endelig fikk jeg kjøpt Durance lavendel tøymykner  som jeg har ønsket meg lenge, noen flere små såper fra Durance, et deilig duftlys i voks til guttebadet og en kjempefin løper fra InHouse. Nå er det slutt på shopping frem til mannen og jeg drar til Istanbul om kort tid :-)


Tilslutt et bilde av vår skjønne 10-åring som
feiret bursdagen sin på mandag!

Ha en fin kveld alle sammen!


4 kommentarer:

 1. Elsker levende lys i stua!!:-)
  Og så mye fint du kjøpte på Home & cottage!
  Har veldig lyst til å reise til Istanbul altså, misunner deg det, men gleder meg masse til å se bilder og høre om hvordan dere hadde det!

  Så vakker gutten din er - en skikkelig sjarmør!:-)

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 2. God kveld;)
  Så herlig pynt på fatet, er så flott med litt vinterpynt syns jeg ♥ Og det reinsdyret var flott!
  Deilig med noen lukter fra Durance, elsker de produktene derifra;)
  En flott butikk i nærheten her jeg bor hadde 50% på all Durance på Onsdag, og da får kjøpestopp bare være kjøpestopp! Da bare MÅTTE jeg ha noe... så det ble et Durancelys, skyllemiddel og vaskemiddel! Irriterer meg at jeg ikke kjøpte mer, men får vel ta meg en tur tilbake i morgen og se om det er igjen noe, hihi...

  Heldige du som skal til Istanbul! Er det kjærestetur da eller? Er nok lurt og spare pengene sine nå da, slik at det kan bli litt shopping der;)

  Nydelig gutten din! Kjekk kar;))

  Ha en god helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Så mye fint du kjøpte, koselig med litt forandring. Gratulerer så mye til bursdagsbarnet, og håper dere får en fin tur til Istanbul.
  Kos deg masse i helgen!
  Klem T

  SvarSlett
 4. Hei og hopp! Tusen takk for så koselig hilsen. Den tiden den tiden.. skulle bare vært mange flere dager i uken! Heldigvis er jeg mer effektiv når jeg har det travelt, så får gjort en del. MEN jeg slapper kanskje litt for lite av? MÅ alltid produsere noe.

  Masse koselige innlegg her og fine bilder:-)

  Ha en finfin helg da!

  Klem Marianne

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥