lørdag 17. april 2010

Rosa uke...Jeg er egentlig ikke så rosa av meg og med 3 gutter i huset (inkl mannen) blir det ikke mange rosa innslag i heimen. Men, nå bare MÅTTE jeg ha litt dus, deilig rosafarge rundt meg.


Disse rosene fikk bli med meg hjem etter treningen på onsdag. Jeg ble helt hypnotisert av den fantastiske fargen :-)


På torsdag hadde de latteglass til kr. 5,- pr stk på IKEA så da fikk jeg tak i 6 stykker - i dus rosa selvfølgelig. Ikke nok med det, på Plantasjen hadde de tilbud på roser så da ble det 2 små herlige lyserosa rosebusker også. Min inspirasjon til rosene var denne artikkelen i "Lev landlig". Det er sikkert ikke så lett å se, men den hvite muggen rosene står i er bare helt fantastisk!

Husk min giveaway - trekning 25. april!


5 kommentarer:

 1. Hei
  Skjønner godt du måtte kjøpe med deg disse, en nydelig farge. Koselig blogg du har.
  God helg :)
  Hilsen anita s

  SvarSlett
 2. Hei, og med en liten, god hjelper på fanget har jeg nå skrevet tre innlegg...Prøvd:-) Så fine glass, sitter her med min latte og tror jeg må stikke innom Furuset på tirsdag når jeg skal inn til Oslo..Så romantisk farge!!! God søndag fra MArianne

  SvarSlett
 3. Rosa er en fantastisk farge :-)
  Takk for koselig kveld i går :-)

  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 4. Anonym18/4/10

  Nydelige blomster :)

  SvarSlett
 5. Anonym18/4/10

  Så flotte rosene er!!! Her går det bare i rosa om dagen....Synes det er en helt nydelig farge!! Passer bra til våren!!! Nå har endelig allergimed. fått bukt med kroppen, så i kveld har jeg gått min første tur på veelldig lenge;) Herlig!! Ha en super uke, og så må vi snakkes for å få satt av en helg...med eller uten barn!!

  Klem Tine

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥