søndag 4. september 2011

For kropp og sjel...
Da vi var i Beliga for etpar uker siden ble det ikke bare mat og kos, men også litt shopping. Vi var innom en helt fantastisk butikk som het "Rituals" og der hadde de utrolig mange herlige produkter både for hud og hår. Jeg falt helt for disse deilige dusjgeléene. Det er gelé når du trykker ut og blir til skum når du gnir hendene mot hverandre. Jeg kjøpte en til meg selv og en til mannen. De lukter helt herlig og føles utrolig gode på huden. I tillegg kjøpte jeg også en kul neglelakk som passer perfekt i høst. Rituals har webshop også - anbefales! Vi var også innom Zara og kjøpte tøy til ungene og en genser til meg med kule lapper på albuene, deilig nå når høsten nærmer seg :-)
På fredag fikk jeg med denne flotte boken hjem fra jobben. Boken er et samarbeid mellom Aschehoug og Gyldendal og alt overskudd går til Utøya-fondet. Dette sies om boken: "Mitt lille land er et minnesmerke over dagene som fulgte. Den inneholder mange kjente og ukjente bilder, sitatene som gjorde så sterkt innrykk, de viktigste talene og appellene, og sangene vi sang de første dagene. Boken viser hvordan vi tok vare på hverandre og prøvde å finne mening i det meningsløse." Du kan lese mer om boken på Aschehoug sine hjemmesider, den lanseres på mandag.

Nå går det mot en ny uke der oppstart av diverse fritidsaktiviteter for guttene begynner, så uken blir nok ganske hektisk. Det blir fotball for eldstemann og håndball- og fotballskole for minstemann.

Ha en fortsatt fin søndagskveld!


10 kommentarer:

 1. Hei du!!

  Så herlig med litt pleie for kropp og "sjel"!!! Den genseren ser veldig fin ut! Flott bok med masse mening ser det ut til :o)

  Ha en fin og aktiv uke!!

  Flott krakk i forrige innlegg!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 2. Den boka må jeg kjøpe også,
  hele Norge bør kjøpe den og aldri glemme...

  Så deilig å skjemme bort kroppen litt:):)
  Glemmer litt bort det i en hektisk hverdag..

  Gleder meg til badet er ferdig og jeg kan kose meg med noen spa produkter jeg også:)

  Klem Lise

  SvarSlett
 3. Herlig å unne seg litt skjønnhets pleie :D Og den boksen er ett stort pluss å ha i bokhylla!

  Ha en fin Søndags kveld :)
  Klem

  SvarSlett
 4. de så herlige ut de produktene!

  ja nå er høsten her for fullt. Hverdagene blir travlere for alle! Alle aktiviteter skal i gang, kjøring hit og dit og over alt... og vips så er det jul! hehe:) litt godt og da, synes jeg!

  her nytes søndagen...herlig!
  klem ellemell

  SvarSlett
 5. Elsker å kjøpe gode produkter.Spes når de lukter godt:)
  Ha en fin kveld!
  Klem

  SvarSlett
 6. De produktene høres deilige ut! Jeg elsker ellers Zara, spesielt har jeg kjøpt mye barneklær der :) Og takk for tipset om boken! Ha en fortsatt finfin søndagskveld og super ukestart! Klem

  SvarSlett
 7. Den boken må nok jeg også skaffe meg. Ingen fare for at den dagen blir glemt her i huset, men for og gi støtte. Lykke til med oliventreet:) deilig og unne seg litt ekstra av og til ja:) klem.

  SvarSlett
 8. Vi har akkurat kommet oss på nett og feirer med et blogglotteri. Kom innom oss og bli med da vel. Flotte premier!!!

  SvarSlett
 9. Så herlig med litt shopping. Pleier å handle på Zara når jeg er på Tenerife, stilig genser du fant.
  Det ble kjempefint ved inngangspartiet ditt, ønsker meg en slik benk selv.
  Ønsker deg en fin dag videre,
  Klem T

  SvarSlett
 10. Ønsker deg en veldig fin helg :-) Åh, det høres fristende ut med pleie til seg selv! Genseren så også veldig fristende ut <3 Klem!

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥