søndag 15. januar 2012

Mitt første bloggtreff...


Så var mitt aller første bloggtreff unnagjort og for et supert treff det var. Jeg grudde meg veldig og det var like før jeg lot være å gå. Men, en gang må jo være det første treffet og jammen er jeg glad jeg tok turen. Vi møttes på en fantastisk butikk i Fredrikstad som heter Wilmas hus. Her fikk vi rabatt på ALT i butikken. Har du ikke vært innom Wilmas hus så bør du gjøre det :-)

Etter shopping og mingling gikk turen til den kjempekoselig restauranten De Luna som ligger på bryggen. Her ventet tapas, god drikke, cup-cakes, kake, svære goodie-bags og trekning av noen fantastiske premier, og det var premier til ALLE! Lise, Kjersti og Mona Christin må ha jobbet voldsomt for å få til dette treffet. Det var utrolig koselig å se ansiktene til damene bak alle de flotte bloggene jeg følger og hilse på andre hyggelige damer med blogger jeg ikke kjenner. Jeg stooorkoste meg så - tusen takk til arrangørdamene, jeg gleder meg allerede til neste gang!
I goodie-bagene lå det lekker lysholder fra Grand Cru, nøkkelring fra Georg Jensen, Lysglass fra InHouse, mappe, penn fra Tine K, liten duk fra Nyblom Kollèn, nett og kjede fra Lisbeth Dahl.


 

Som om ikke det var nok fikk vi også BoligPluss, Kamille, Rom123, ELLE decoration, Jeanne D'arc Living, såpe fra Oriflame, leppepomade og krem fra Burts Bee, armbånd, seigmen og hjertesjokolader. I tillegg vant jeg en SUPER premie, nemlig et stort duftlys fra KOBO som ble sponset av Wilmas hus. Dette lyset hadde jeg tenkt å kjøpe når jeg var på Wilmas Hus så du kan tro jeg ble glad, det lukter helt fantastisk!

Nå er vi akkurat ferdige med bursdag nr. tre for eldstemann. Han er nå en rik og glad 11-åring som ikke kan vente med å bruke opp pengene han har fått :-)

God uke alle sammen!


17 kommentarer:

 1. Du må jo ikke grue deg til slikt, for bloggtreff er bare koos!

  Så bra du dro :) Såå mye fint du har fått også! LOVE IT!

  Fineste kvelden
  klem

  SvarSlett
 2. Takk for i går. Det var jo et kjempe koselig treff.
  Håper du får en fin uke
  klem

  SvarSlett
 3. Takk for koselig prat nede på bordenden:)
  Kjempehyggelig.
  Håper turen hjem gikk bra.
  Klem fra meg.
  Ann Kristin.

  SvarSlett
 4. Heeeiii:)
  Tusen takk for i går!
  Utrolig artig og møte deg, du var like søt og hyggelig som jeg trodde ♥
  Det var jo IKKE noe farlig, bare KOS:)
  Håper virkelig du får "plass" hos Maia og, det hadde vært kjempekoselig og møte deg igjen:)

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
 5. Så koselig det ser ut! Skulle gjerne vært der og fått hilset på deg:) Så mye fint du fikk med deg hjem:) Gratulerer til eldste gutten:) Håper du får en herlig uke. Klem Ellen.

  SvarSlett
 6. Jeg er veldig glad for at du turte å komme, det var SÅ koselig å endelig møte deg! Nå blir det enda med koselig å følge bloggen din!!:)
  Håper vi sees igjen, bloggtreff er utrolig koselig må jeg si;)!
  Herlig at du likte det du fikk i gb og lyset du vant!!;)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 7. Hei.

  Takk for en hyggelig kveld. Håper du koste deg. Og vi bloggedamer er jo ikke farlige i det hele tatt. Håper vi sees igjen.

  Klem Mona C

  SvarSlett
 8. Åh her har jeg gått glipp av noe ser jeg...Bloggtreff i MIN barndomsby. Der skulle jeg ha vøri...men er nok litt vel opptatt av visning om dagen;o) Takk for referat. Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Ååå, ser ut som om dere har hatt det perfekt!! Skulle gjerne vært med på et blogg treff ja. Gøy å få et "live" ansikt på alle disse flotte bloggdamene vil jeg tro :o)

  Så masse flott i GB;o)

  Snakkes en kveld da Anett!!

  Klem Tine

  SvarSlett
 10. Anonym16/1/12

  Sååå koselig! Neste gang må jeg være med altså :)

  Beate

  SvarSlett
 11. Takk for en fiiin kveld ♥ Det var innmari kost å endelig få hilst på deg! :-) Blir mer gøy og følge med på bloggen nå som jeg har møtt deg ;-)
  Håper kjøreturen hjem gikk fint! Hihi kan tenke meg pengene brenner i lomma på 11 åringen ja. Hihi ;-)
  Åhh og du var jo så heldig som vant det fine lyset. Godt du ikke kjøpte det da jo ;-)

  KLEM ♥

  SvarSlett
 12. Tuuuusen takk for herlig hilsen inne hos meg! Jeg er så utrolig glad du ikke feiga ut i siste time, for du gjorde kvelden min helt fantastisk trivelig. Veldig glad for at jeg fikk treffe seg å skravle med deg hele kvelden;)

  Håper vi sees på treff i Sarpsborg til høsten;)

  Klem

  SvarSlett
 13. Tuuusen takk for en koselig kveld:)
  Veldig moro å endelig få møtt deg, selvom d ble lite tid til
  skravling med hver enkelt.. vi får ta et treff igjen:)

  Masse flotte bilder du har tatt:)


  Klem Lise

  SvarSlett
 14. Å så koselig som dette ser ut :)
  Lekre salgskjøp og heldiggrisen som skal til Singapore - det blir stas :)

  Kos deg og lykke til med bursdag!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 15. hello, Netta, har jeg virkelig likte bildene og ville ha likt å vært der denne bloggeren møter! Det har sikkert gjort mye moro! ønsker og den 11 år gamle barn og jeg elsker alt om bursdag, kjære hilsener fra Angie

  hallo, netta, ich habe ihre bilder sehr genossen und wäre auch gern dabei gewesen zu diesem blogger-treffen!!! es hat sicherlich ganz viel spaß gemacht!!! und dem 11 jährigen kind wünsche ich auch alles liebe zum geburtstag, liebe grüße von angie

  SvarSlett
 16. Hei:)

  Takk for en koselig kveld på lørdag! Veldig hyggelig å treffe deg, bra du bestemte deg for å komme:)Håper vi sees på neste treff også:)

  Klem Line E.

  SvarSlett
 17. Hei Anett! Takk for i går, var veldig hyggelig å treffe deg:-) Her er formen akkurat passe redusert i dag til at jeg sløver med god samvittighet!! Mannen tok akkurat med seg barna og dro i barnebursdag så da ble det tid for litt blogging på mor. Har lest meg ned et stykke her. For en 40års feiring du har hatt ja! Ikke farlig å hoppe over til neste boks på spørreskjemaer når det gjøres i slik stil;-) Nydelige gutter du har, lekker gang - og ja, jeg er bittelitt missunelig på den turen du skal på!! La meg til som følger så jeg ikke skal gå glipp av kommende reiseskildringer og andre kreative krumspring fra frøkenen! God søndag til deg og dine, klem fra Monica/Karlotte.

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥