søndag 27. november 2011

Bursdagsmaraton...


Nå sitter vi med beina høyt etter tidenes bursdagsmaraton for minstemann. Først hadde vi 32 flotte 6-åringer på skolens SFO, deretter hadde vi en atskillig roligere gjeng (les svigerfamilie) på middag hjemme. Begge seansene gikk over all forventning. Barnebursdagen med pølsebod, hale på grisen, billøp og kaker var en stor suksess og minstmann var superfornøyd :-) Innimellom baking og planlegging av barnebursdag ble huset gjort klart til advent. Julegardinene og stjernene er hengt opp og litt pynt har fått kommet frem.  


Da vi fikk kastet ut siste 6-åring fra SFO bar det hjem til ferdigpyntet hus og mannens kjøttboller med mozarella og spaghetti. Det er tydelig at man aldri blir lei gaver for gullet var like ivrig på gavene nå som tidligere i dag. Nå ligger han nok å drømmer om hva han skal gjøre med alle gavene i morgen  :-)
 
Vi er klare for en ny uke og på onsdag skal gutten feires med bare oss ♥
 


7 kommentarer:

 1. Høres ut som om dere har hatt en hektisk, men samtidig koselig dag. Skjønner godt at beina vil være høyt etter bursdagsmaraton :)
  Så fint du hadde pyntet bordet, elsker at vi endelig kan pynte litt ekstra framover.
  Syns du har vært ekstremt effektiv da, med både feiring og pynting av hus :)
  Fin kveld til deg, og tusen takk for at du alltid legger igjen så koselig kommentarer!
  Klem fra Ella

  SvarSlett
 2. Så flinke dere er :-) Pernille var storfornøyd når hun kom hjem!

  Ønsker dere en flott uke :-)
  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 3. Gratulerer til minstemann og gratulerer med vel overstått bursdagsfeiring ;o) Ønsker deg og dine en fiin ny førjulsuke! Klem fra meg

  SvarSlett
 4. herlig!
  mange bursdagsfeiringer må til skjønner jeg!
  så fint emd svibler i de røde koppene:) veldig julete:)

  kos der i uka!
  klem ellemell

  SvarSlett
 5. SV: Ja, det er kjempe koselig med masse lys i den mørketiden vi er i nå. Både som levende lys og som adventstake og julestjerner. Det er koselig :) Tenker det ble koselig hos deg også :) Koselig du likte min adventsstake :)
  Takk for koselig kommentar :)

  Likte det fine pyntede bordet :) lekkert! Gratulerer med vel overstått bursdagsfeiring. Sånt er hektisk, men også koselig :)

  klem Mari

  SvarSlett
 6. skikkelig julestemning hos deg jo. Det var tider det med gutteselskap... Nyt tiden mens de er små, for plutselig er den over før du vet ordet av det. Ha ei fin adventstid.
  Klem Anki

  SvarSlett
 7. KLart det tar på:-) Men tipper jubilanten var fornøyd!!
  Klem og fin uke♥

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥