søndag 7. august 2011

Sommeren ved havet...

Mens Blogger har lagt ut diverse planlagte innlegg om sommerhage og blåbærtur har familien vært på ferie i fantastiske Spania med verdens beste naboer. Vi var nemlig så heldige å bli invitert med av våre kjære venner Janicke og Roar til Roars foreldres leilighet ved Alicante. Som dere kan se av bildene var det et helt fantastisk sted!


Anlegget var utrolig flott med grønne plener, vakre trær og nydelige blomster overalt, for ikke å snakke om bassengområdet som hadde alt både barn og voksne kunne tenke seg. Leiligheten lå også bare 10 minutter fra stranden så vi hadde nok av muligheter å velge mellom. I år lærte minstemann seg å svømme under vann uten å holde seg for nesen og gjett om han var stolt.


 På onsdag dro vi inn til Alicante by for å spise tapas. Vi fant en kjempekoselig restaurant i en liten gate mellom koselige hus. Her spiste vi nydelig tapas og til dessert fikk ungene is - STORE is. Som vanlig spiste Lukas med HELE seg og hadde is fra topp til tå :-) Kvelden ble avsluttet ved havnen på tivoli og en runde i salgsbodene som selger alt hva man måtte ønske av krims krams - et eldorado for guttene.

Etter en fantastisk uke med de mest gjestfrie menneskene du kan tenke deg satte vi på fredag kursen mot gamlelandet og forlot vakre Spania for i år. Vi kunne ikke hatt en bedre avslutning på årets sommerferie enn dette ♥Nå har vi hatt en koselig helg hjemme med regn, sol og opphold så nå er batteriene fulladet og jeg er klar for jobb igjen i morgen. Guttene har enda en uke igjen så da får vi håpe de kan få litt sommervær helt på tampen!

Håper alle har hatt en fin sommer!


9 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har storkost dere ja;))
  Lurt med ferie litt sånn på tampen av Norge-sommeren;)
  Mange flotte bilder!

  Kos deg på jobb i morgen ♥

  Klem line

  SvarSlett
 2. Tusen takk for en herlig tur! Dere er jo bare supre og reise sammen med :-) Nå gleder vi oss til neste år - hvor går ferden, og vil dere reise med oss da også?? Spm.ene er mange - hi hi

  Vi ses plutselig over en chai eller en deilig tur i skogen?? Kanskje en liten inspeksjon i hagen?? eller bare en liten skravlings i gata :-)

  Smask til deg fra meg ;-)
  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 3. Ooo herlige sommer. Ser ut som dere har hatt en helt fantastisk tur, med gode venner, snille barn og mann og masse sol og varme. Livet er herlig:)
  Klem Anki

  SvarSlett
 4. Hei hei!!

  Så masse flotte bilder!! Ser ut som om dere virkelig har hatt en flott uke! Nydelige omgivelser og trivelig selskap:o)

  Dumt du har startet jobb igjen da...blir liksom ikke det sammen med besøk uten deg ;o) Jentene gleder seg masse til å se gutten igjen! Vi får ta det igjen en kveld i OSLO.... Blir Oslo-pendler fra uka, så da håper jeg vi får til et møte!!

  Ha en fin uke på jobb.

  Klem Tine

  SvarSlett
 5. For en ferie det ser ut som dere har hatt - det ser jo helt fantastisk ut der! Så herlig å ha gode venner som inviterer til en sånn plass :)

  SvarSlett
 6. Så herlige feriebilder,Anett! Nå må du nyte stille hus før hverdagen begynner for fullt!!
  klem♥

  SvarSlett
 7. Ser ut som dere har hatt en helt super ferie, bildene taler for seg selv :) Og tusen tusen takk for de koselige kommentarene fra deg, det varmer mitt lille blogghjerte! :) PS: Bli gjerne med på min første Give Away ;) Klem

  SvarSlett
 8. Hei Anett :)
  Så herlige bilder du deler med oss ღ ser bare
  så deilig og flott ut, kan tenke meg dere hadde
  det fint i Spania ღ flotte bilder i innlegget
  under her også av sommer og barn... Ønsker deg
  en fin, fin uke, klem fra Mette

  SvarSlett
 9. Anonym13/8/11

  Ser ut til at dere har hatt en deilig ferie
  Tenker dere koste dere masse
  Ønsker deg en herlig lørdag

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥