mandag 22. august 2011

Lillegutt gikk til skolen...


Tenk, på torsdag var det første skoledag for lillegull. Han var så stolt og spent at han nesten ikke sa et ord hele dagen og for de som kjenner han er det IKKE vanlig :-) Guttene går på en super skole med verdens beste SFO så de er veldig heldige. Lillegull gikk rett inn i rollen som skolegutt med hilsing på rektor, skriving og tegning i klasserommet og leking ute i skolegården.
 
Etter endt skoledag var det grilling og nybakte kanelboller med gode venner på verandagen. Vår store, lille gutt sovnet med et stort smil om munnen torsdags kveld...
Grunnen til at det har vært så stille på bloggen den siste uka er at det har vært superhektisk på jobben, skolestart for guttene og at min snille, snille mann nok en gang har spandert tur på fruen. Denne gangen hadde han bestilt tur til Brussel for oss fra fredag til søndag.


Den beste plassen å være i Brussel er definitivt Grand Place med de fantastiske gotiske bygningene som er bygget rundt denne plassen. Vi fikk også med oss et supert show på plassen lørdags kveld . Det var lys, lyd, masse mennersker og en helt magisk stemning :-)
 

Vi har kost oss glugg i hjel med herlige frokoster på Grand Place, shopping, romantiske middager og bare det å få være sammen som kjærester, noe det ikke blir så mye av i hverdagen ellers. Været har også vært strålende så det kunne ikke vært bedre. Jeg kan absolutt anbefale Brussel som kjærestetur en helg ♥

Nå er det en ny hverdag med to skolebarn. Det blir nok litt å følge opp, men det skal gå bra!
 
Ønsker alle en god natt!
 

7 kommentarer:

 1. Å så kos med skolestart - mine går nå i 3. og 6. klasse og var like forventningsfulle nå i nye klær og glade for å møte vennene etter en laang sommerferie!

  Og herlige Brüssel :) Og snille mannen som tar initativ til tur. Kos!

  Nyt uka..

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Så fin skolegutt!!

  SvarSlett
 3. Så fin skolegutt da;)
  Stor dag det der ♥
  Her sendte jeg frøkna på leierskole i går, som 7. klassing, og storebror tuslet ned til ungdomsskolen, nå som 9. klassing... sukk... som tiden flyr...:)

  Herlig med Kjærestetur ♥

  Ha en finfin dag!!

  Klem Line

  SvarSlett
 4. Hei:)Så flott skolegutt!Det er godt med kjæreste tur,det trenger alle innimellom!Flotte bilder.klem kathrin

  SvarSlett
 5. Nydeligste jeg vet er småbarn som begynner på skolen, så spente. Forventningsfulle. Mammaer og pappaer minst like spente. Hva vil framtia gi?! Så fint at dere feiret med å sette litt ekstra stas på lillegull denne 1 skoledag. Brussel ser veldig bra ut.Lurt å ta en liten kjærestetur innimellom.
  Ha en fin dag.
  Klem Anki

  SvarSlett
 6. For en skjønn gutt du har! Ikke vanskelig å se at han blir en hjerteknuser blant jentene etterhvert ;) Og sikkert like god som pen :) Eller takk for utrolig fine ord i bloggen min, det setter jeg veldig pris på! Har vært sykmeldt i sommer pga operasjoner så bloggen har virkelig vært mitt fristed, trengte noe ukomplisert og positivt å tenke på :) Er spent på hvor mye tid jeg får til å blogge når jeg begynner å jobbe igjen i september, men nå må jeg jo bare fortsette :) Har ganske stort formidlingsbehov, så det går vel greit, hihi. Nå ble jeg sulten av bildene dine av kanelboller og muffinsen i headeren ;) Ha en fortsatt fabelaktig augusttorsdag! Klemmer

  SvarSlett
 7. Gratulerer med enda en skolegutt i hus :)) For en flott gutt(er) du har! Og jeg vil tro at nå blir det mye å følge opp ja, men det er jo herlig å se de komme så langt!
  Min begynner neste år, og det er lenge til, men jeg kjenner det litt i magen ;)

  og for en flott mann du har som spanderer en så FIN på deg! Ikke noe er så godt som en kjærestetur bort fra hverdagen med kos og atter kos :D

  Men jeg lurer på om du har ett hotell å anbefale i Gran Canaria?

  Klem
  Heidi

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥