fredag 4. mars 2011

Med ønsker om en myk helg...Som jeg har nevnt for dere tidligere nærmer jeg meg en liten feiring her på bloggen. Om ikke så lenge runder jeg 20.000 besøk, dette synes jeg det er verdt å feire. Jeg har vært så heldig at også denne gangen har jeg fått sponset gave fra den fantastiske butikken Home & Cottage. Snille butikksjef Trude kunne fortelle at jeg fikk velge ut 2 sengesett å lodde bort til en heldig vinner! Så i dag har jeg vært innom butikken på Vinterbro og valgt ut sengesett. Det var ikke lett å velge, men jeg falt helt for dette settet med stjerner. Jeg valgte ett med gullstjerner og ett med sølv/grå stjerner (som vist på bildene) som en av dere kan vinne om ikke så lenge. Er de ikke lekre?Når jeg først var i butikken med kamera måtte jeg bare vise noen av den andre lekre sengesettene fra InHouse som har kommet i butikken nå. Alle settene som vises her er i deilig flanellkvalitet og noe av det mykeste jeg har kjent. Sengesettene med ruter fås i beige, rødt og grått og prisen (stjerner og ruter) ligger på mellom kr. 229,- og 429,-. Ingen tvil om hva som kommer til å ligge på våre senger om kort tid! Tilslutt hadde jeg lyst til å vise bilde av de kjempesøte jentene på Vinterbro, treffer du en av disse får du super service uansett hva du spør om :-) Nå bugner butikken over av herlige vårnyheter og i neste innlegg skal jeg vise noen av mine favoritter...

Med denne nydelige bamsen fra Florence ønsker jeg dere alle sammen en super helg!


9 kommentarer:

 1. Man fikk jo virkelig lyst til å legge seg når man ser disse bildene da :) Nydelig sengesett!

  od helg til deg og dine :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Oh, gleder meg til det er tid for å kanskje vinne slike flotte, flotte dynetrekk. :)

  SvarSlett
 3. Ååå, så mye lekkert!!
  Her kunne jeg gjerne shoppa litt:)

  God helg!

  Klem Linda

  SvarSlett
 4. Er sååå mye lekkert på H&C ♥
  Fantastisk flotte sengesett og så gøy at du har fått et par til utlodning;))
  Ja, hjelpes meg, jeg skjønner INGENTING om hvorfor jeg plutselig har så veldig vinnerlykke! Det er helt vannvittig hvor mye jeg har vunnet i det siste... ♥ Har aldri hatt vinnerlykke før, men kanskje dette betyr at jeg burde satse enda litt mer på LOTTO, hihi...
  Og når det er sagt, så har jeg nok meldt meg på veldig mange give-aways i perioder og da, hehe, syns det er så fryktelig stas;))

  Hjerteskålene var billige skjønner du, og de fantes i lilla, rosa, beige, lyse blå og hvite... Den største 99,- mellom 79,- og lille 39,- Billig, billig;))

  Ha en flott helg!

  Klem Line

  SvarSlett
 5. Fantastisk flotte sengesett, helt enig - de med stjernene er virkelig nydelige.. Jeg har akkurat rydde i sengetøy og håndklær og kvittet meg med masse gammelt ræl ;) Blir mye malingsfiller her nå..

  Tusen takk for gode ord. Er så glad jeg kom igang å sy igjen, det er virkelig rekreasjon :)
  Bare gled deg til du er igang igjen. jeg hadde mange års oppholde, sikkert 10 år hvor bare det nødvendigste som gardiner ble gjort..

  Ha en skjønn kveld og helg!
  Ser ut som sol og glede her!
  Klem fra Tove

  SvarSlett
 6. Her var det mye lekkert!!
  Mye jeg kunne tenkt meg her ja :o)
  Ønsker deg en fin helg Netta :o)

  P.s.kjempefin heading hos deg!!

  SvarSlett
 7. så masse flott Anett!! Heldig du som får så masse fint til dine Give aways:o) Gleder meg til give awayen kommer;o) Mulig jeg plinger på i kveldingen...må jo avtale ei helg snart!!

  Ha en fin søndag!! Her står bollene i ovnen, mens pc'n går varm:o) Straks ut i finværet med ungene;o)

  Klem Tine

  SvarSlett
 8. Knallfine!! Fikk skikkelig lyst til å krype under dyna og sove litt! *trøtt mandag*

  Så fin blogg du har forresten! Slenger meg med som følger jeg ;-)

  SvarSlett
 9. Så utrolig lekre og delikate sengesett :))
  vet hvilken butikk jeg skal reise til i nærmeste fremtid ♥

  Klem KAROLINEMOR♥

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥