søndag 29. november 2009

Koselig helgebesøk hos gode venner...Da har vi kommet hjem etter en kjempekoselig helg hos noen veldig gode venner av oss på Gjøvik. Vi dro opp etter jobb fredag og var tilbake på ettermiddagen i dag (etter at 4-åringen hadde vært i en relativt støyende bursdag på Hurlumheihuset).

Etter en super biffsalat på fredag senket roen seg i huset og vi voksne kunne se på gullrekka og kose oss med et glass rødvin. Da var det damene planla en tur til Peder Balkes hus på Kapp, et sted Tine er VELDIG godt kjent :-) Det var bare et utrolig flott, gammelt hus med interiørbutikk, syatelier, en fantastisk klesbutikk og mye mer. De hadde selvfølgelig også en veldig koselig cafè der vi inntok en latte med karamell og en nydelig croissant (det tok oss rett tilbake til Provence i fjor sommer). Innkjøpene ble ikke voldsomt mange, men jeg fikk meg et flott skjerf, 2 fine utelys, artig kjøkkenklut (som blir helt stiv når den tørker), deilig "Pukka"-te, hjemmelaget pizzakrydder og noen søte klesklyper. Det var også boksignering i Huset på landet og der fikk vi smake pepperkake med blåmuggost! Det var helt nydelig så det må dere bare prøve, vi fikk også gulrotsuppe med ingefær, appelsin og mye annet godt.Vel hjemme ble det en tur ut i skogen for å grille pølser og kose oss. Ungene var kjempeflinke der vi  kjempet oss opp glatte bakker og over sleipe planker. Vel fremme ordnet den gamle speideren Tine opp med flott pagodebål, pølser og selvfølgelig pepperkaker med blåmuggost...Kvelden ble avslutten med nydelig finnbiff med hjemmelaget potetmos og en film av det heller uhyggelige slaget (mannen min har faktisk kloremerker på ryggen etter en relativt ekkel scene).Når vi kom hjem i dag ble det tid til litt pynting så både julegardiner, ungenes yndling - nemlig julebyen og stjernene kom opp. Det blir så lun og koselig stemning når julegardinene er oppe og stjernene lyser. I morgen blir minstemann 4 år så nå skal jeg gjøre klar gavene.Ønsker alle en fin 1. søndag i advent og en rolig uke (det er enda noen uker til jul)!


2 kommentarer:

 1. Anonym30/11/09

  Så fint det ble med julegardiner og stjerne.... Vi har nå fått masse snø i dag vi da så nå har virkelig julestmningen satt seg!!! Tusen takk for ei super helg!!! Klem Tine

  SvarSlett
 2. Det hørtes ut som om dere har kost dere masse i helgen :-)) Masse fine bilder Anett :-)
  Pernille gleder seg veldig til fredag!

  Vi snakkes

  Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥