søndag 8. november 2009

Det er så deilig med helg...

I utgangspunktet hadde vi ingen planer denne helgen, men på fredag var guttene hos broren min på overnattingsbesøk så da hadde vi hele kvelden for oss selv. Egentlig var planen å gå ut og spise i Oslo og en kinotur, men det ble heller en kveld med levende lys, sushi og gullrekka på NRK - akkurat like koselig og mye billigere.

På lørdag var det en tur på trening også dro vi på kino i Ski og så "Se opp" sammen med et vennepar og jentene deres. Det var en veldig artig film. Etterpå dro alle hjem til oss og spise deilig hjemmelaget pasta bolognese som mannen min hadde laget. Det ble en sen og kjempekoselig kveld (disse vennene blir våre nye  naboer om noen måneder og det gleder vi oss kjempemasse til).I dag har jeg gått en 2-timers tur med naboen på Gamle kongersvei ved Ski, masse frisk luft og fint og kupert terreng. Så var det hjem og rydde og lage hjemmelagde kjøttkaker med kålstuing som mannen min hadde ønsket seg til farsdagen. På tampen av dagen ble det tid til litt sying også og da ble jeg ferdig med julealven min. Det var mye jobb, men jeg synes den tok seg fint ut på veggen...


1 kommentar:

  1. Så nydelig julealven din ble :) Vi koste oss også veldig mye med kino, god mat og godt drikke :) Tenk så koselig det blir når vi bor litt nærmere hverandre! Vi gleder oss også veldig til det!
    Vi snakkes i løpet av uken :)
    Hils bamsefar ;)
    Klem klem

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥