søndag 8. april 2012

Påskekos på hytta...


Nå er vi hjemme igjen etter en deilig tur på hytta. Vi pleier alltid å feire siste del av påsken på hytta til min pappa ved Notodden og denne påsken var intet unntak. Vanlige hytteaktiviteter er: kryssordløsning, lesing, spilling, hopping på trampoline, turgåring (med dertil hørende kasting av stein fra brua), deilig mat og MASSE kos.

Det er mange fine turområder rundt hytta, så selv om det var surt og kald vind måtte vi også denne påsken ut å gå en god tur. Når vi visste at belønningen etter turen var en deilig lammemiddag var alle ektra motiverte og glemte både vinden og kulda. 

Når vi kom tilbake fra tur hadde jammen påskeharen vært og gjemt to deilige påskeegg ved hytta - den luringen. Eldstemann tror vel ikke på påskeharen enda, men det er jo aldri feil å lete og finne et stort egg FULLT av godteri. Minstemann er sterk i troen og mente han så påskeharen løpe forbi hyttevinduet tidligere på dagen, også er det veldig rart at haren vet AKKURAT hvilket godteri han liker aller best ;-)

I dag var vi tidlig hjemme så vi fikk ordnet litt i hagen før drittværet setter inn i morgen. Jeg har fått tynnet ut bringebærbuskene, rakt i hagen og lukt i alle bedene. Nå er hagen klar for blomstring ♥

Ha en fortsatt fin søndag!

12 kommentarer:

 1. Så mange flotte bilder, Anett :-) ser ut som om dere har hatt en super påske :-)

  Klem fra Janicke

  SvarSlett
 2. Så flotte bilder!!
  Og så kos dere har hatt det da :)
  Deilig med slike hyttepåsker ♥
  Hehe, er så kos når de tror på nisser og harer:)
  Her har de jo selvfølgelig vokst fra dette for lenge siden, men påskeegg var de veldig påpasselig på at vi ikke skulle glemme, viktig med denne godisen altså, så viktig at de glemmer at det kanskje er litt flaut med påskeegg når man er 14, hehe:)

  Ha en fin fin kvled;)

  SvarSlett
 3. Så hærlig påskeferie dere har hatt,heldige med været også ser jeg..Skjønne bilder du viser:)
  Nyt resten,snart er det over for denne gang..
  klem
  kathrin

  SvarSlett
 4. Å, så koselig det så ut Anett!!
  Påskeegg blir man vel aldri for gamle til, og jeg syns det er kjempegøy å 'lete' etter eggene sammen med barna. Er noe eget med påske altså!!
  Kos deg inne i været som er meldt imorgen!! (selvom vi håper det er feil, har så mye vi skulle ha gjort ute, hehe...)
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Heisann!
  Det ser HERLIG ut!
  Ønsker deg en fin 2. påskedag! Klem fra Livy

  SvarSlett
 6. Høres ut som en koslig påske! Og med boblejakke kan man jo fint være ute alikevel!! Har aldri hatt den tradisjonen med å LETE etter påskeegg, jeg.. Men skjønner jo at det er noe "alle" gjør. Merklig.

  Fortsatt god 2.påskedag til deg Anett!
  Klem fra Ann-Kristin

  SvarSlett
 7. ser ut for at dere har hatt noen deilige dager på hytta! og han påskeharen er jammen snodig som vet hva alle barna liker best i påskeegget sitt:)

  ha en fin annen påskedag!
  klem ellemell

  SvarSlett
 8. Flotte bilder. Ser ut som dere har hatt det supert. Lure dere var som ordnet i hagen i går. Vi skulle gjøre det i dag, men det snør jo. Deilig å bare pusle litt inne også. Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Ah, ser ut som dere har hatt en herlig påske!! Klem!

  SvarSlett
 10. Så flotte bilder.Så heldige dere er som kan kokmme på hytta til pappsen din hver påske:)

  SvarSlett
 11. Hei hei!!

  Ser nå ut som om dere har kost dere!!Flotte bilder!! Så flink du er som har ordnet i hagen!! Her snør det stor filler....

  Ønsker dere en fin ny uke!!

  Klemmer fra Tine

  SvarSlett
 12. Det ser ut som en herlig påske, søte!

  Fabelaktig ukesstart til deg.
  Takk for koselig hilsen inne hos meg :) Jeg skal ikke bruke opp energien alt på en gang. Skal bare jobbe noen dager, så er jeg i sharm el sheik vet du :)

  Jeg har hatt en liten påskepause og det var igrunn godt.

  Jeg håper du har hatt en fin påske.
  klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥