tirsdag 6. oktober 2009

Tur til Frankrike...
Om ikke så lenge vender vi nesa mot Frankrike, nærmere bestemt familien Braastad sitt slott litt utenfor en liten by som heter Jarnac. Det er vanskelig å finne garderobe, særlig når man tenker på at de franske damene er så chice. Men, jeg har brukt høsten på planlegging og har klart å sette sammen noen antrekk ...
 
Den hotte pelsvesten er kjøpt på "Dorothea" på Vinterbro-senter (en fantastisk butikk med alt fra smykker til interiør og klær) til kr. 249,-, Bronx-støvlettene i skinn fant jeg på "Lille Vinkel" sitt lagersalg i Oslo til kr. 300,- og vesken er kjøpt i Oslo i fjor til 70%.

Så er det en fresh bluse fra Esprit i Oslo på salg til kr. 119,-, de Diesel-skoene, også i skinn, ble kjøpt på ShoeLounge i Ski for kr. 350,- i fjor og vesken er fra H&M til en hundrelapp. Buksen er helt thight og perfekt til tunikaer etc og er kjøpt hos VeraModa.

Det siste antrekket ble kjøpt i går på Dorothea, en liten cocktail-kjole i sorte blonder, sorte sko kjøpt i fjor på Eurosko. Smykkene er Mallorca-perler.

Da begynner reisegarderoben å bli klar...

1 kommentar:

  1. Anonym6/10/09

    Blir bare litt misunnelig når jeg ser det flotte slottet!!! Tror du kommer til å passe veldig bra inn med disse chice franske damene!!! Flotte klær du!!!

    SvarSlett

Så hyggelig at du vil sende meg en hilsen ♥