onsdag 29. februar 2012

På besøk hos lillemann...

 















Da vi pusset opp guttenes rom i høst fikk jeg bare vist rommet til eldstemann, nå skal dere få besøke minstemann. Tema for rommet denne gangen var stjerner og planeter. Siden størstemann hadde dette som tema før vi pusset opp hans rom hadde vi litt elementer derfra i tillegg fikk han ny tapet, nye gardiner og tekstiler og en ny nattlampe. Han ELSKER tapeten som er kjøpt via internett. Den artige nattlampen er kjøpt hos Clas Ohlson, den kan også bli lommelykt. Gardinene er kjøpt hos Princess og rullgardinen hos Jysk, mens pleddet fikk jeg tak i hos Home & Cottage og putetrekket kjøpte jeg hos Living i dag. Sengen er egentlig altfor stor til rommet, man han digger den :-)

Slik så rommet ut før. Minstemann er superfornøyd med endelig å bli kvitt babyrommet :-)

Nå nærmer det seg reisen til Singapore, kun to uker igjen! Det er vel snart på tide å se over sommerklærne for Hanne kunne melde om 36 varmegrader der nå - hurra!!! Så vil jeg også ønske nye følgere velkommen, så utrolig koselig at dere vil følge bloggen min :-)

Ha en fortsatt herlig uke alle sammen og husk min giveaway!


søndag 26. februar 2012

Giveaway og besøk på gården...


Alle bildene er lånt fra Aschehoug sin nettside

På onsdag lovte jeg dere en liten overraskelse for å feire at jeg snart runder 40.000 unike besøk på bloggen :-) Som mange av dere kanskje har fått med dere har nå oppfølgeren til den fantastiske boken fra The Hummingbird Bakery "Kakeboken" kommet. Den nye boken heter "Kakedager" og er om mulig enda flottere enn den forrige boken. Jeg har vært så heldig å få hele TO bøker av min snille arbeidsgiver, Aschehoug forlag, som jeg skal lodde ut til to heldige vinnere. Boken har masse tips og råd for å få perfekte cupcakes, samt herlig oppskrifter. Jeg har lagt min elsk på sjokoladecupcakes med kremosttopping - de er helt FANTASTISKE!
Reglene i denne giveawayen er som følger:

1 lodd for kommentar
1 lodd for å lenke til giveawayen på egen blogg (bruk bildet på høyre side)
1 lodd for å like Aschehoug forlag på Facebook

Du kan totalt få tre lodd i denne giveawayen, husk å skrive hvor mange lodd du tar. Det er veldig hyggelig om du også ønsker å følge bloggen min, men det gir ingen ekstra lodd :-)

Trekningen 1. april




 Siste del av vinterferien tilbrakte vi til fjells, nærmere bestemt hos våre gode venner Tine og Geir i Etnedalen. Vi har STORKOST oss med aking, skigåing, deilig mat og masse skravling. Kontrasten var stor da vi kom hjem til bare veier og snøfri veranda. Til uken er det meldt opp mot 10 varmegrader - herlig!

Nå blir det snart hjemmelaget sushi og peiskos :-)



onsdag 22. februar 2012

Ugler i mosen...





Selv om mye minner om påske og vår ute er det likevel vinter, og her i huset er naturelementer en del av interiøret nå i vinterhalvåret. I dag har eldstemann og jeg kost oss. Bilen måtte vaskes og da ble det noen timer på Ski storsenter. Hva er vel mer naturlig enn å ta en tur innom Søstrene Grene da. Denne søte uglen måtte bare bli med hjem og stempelet så jeg inne på en blogg her om dagen (husker dessverre ikke hvilken) og jeg syntes det var så fint. Nå skal kort og andre hjemmelagde ting få fint "Homemade"-stempel på seg. Det kule lysglasset fra Kremmerhuset fikk vi med fra Fabelaktig aften. Dessverre var mitt ødelagt så da var jeg innom og fikk ny i dag - lovely :-) 






Hylla på kjøkkenet trengte sårt litt ny pynt. Med søte små Muscari i den lille pokalpotten, lysglass fra Tine K, dådyr fra Kremmerhuset og søtt lyshus fra Kid ble det lyst og fint på hyllen. Den rustikke tavla har jeg vist før, den var et kupp fra nettbutikken Interiørgleder.no. Etter å ha stått bortgjemt i gangen med julehilsen på, har den nå fått påskriften "Tenk på meg" (samme som står i gifteringene våre fra Efva Attling) og nå får den stå og pynte opp på kjøkkenhyllen ♥ Den nydelige fuglen er en gave fra Tine med den fiiiine bloggen Fra byliv til gårdsliv, disse tror jeg du finner hos Dorothea :-)

Til helgen har jeg en overraskelse til dere så følg med ;-)

Her har vi barnefri (igjen), så nå blir det skummel film på Blu-ray :-O


søndag 19. februar 2012

Fastelaven i snøen...







Når man bor i verdens beste nabolag da feirer man fastelaven ute i snø og solskinn med nybakte fastelavensboller og kakao. Store og små storkoste seg ute med skravling, aking og spising i flere timer i dag. Det er nok ikke alle som har et så flott nabolag som oss :-)

Så et lite skrytebilde. I forbindelse med mannens bursdag hadde jeg lovt han hjemmelaget sushi når han kom hjem etter å ha sett på VM i snowboard i Oslo i går. Og jammen synes jeg ikke det ble ganske bra, smaken var som den skulle og de så jo helt ok ut også. Ikke så verst til å være første gangs sushi-kokk eller hur? Dette skal jeg lage igjen :-)

Nå er eldstemann på vei til Danmark og minstemann snart på vei til hytta
med bestefar. Her blir det altså en rolig vinterferieuke :-)

Klem

lørdag 18. februar 2012

Her kommer tidenes låtanbefaling så len deg tilbake og NYYYYYYT!



Med denne NYDELIGE sangen vil jeg gratulere kjæresten min med dagen!

♥ ELSKER DEG VENNEN MIN ♥



fredag 17. februar 2012

Coffee, tea or me?









På bloggen til Silje er det en utfordring om å vise sin kaffe-/te-stasjon. Denne kroken er i bruk hver dag både for å lage te og kaffe. Jeg har lagt min elsk på Pukka-teene og tror snart jeg har prøvd alle variantene. Nå det gjelder kaffen er det her i huset, som hos så mange andre, Nespresso som gjelder. Vi har ikke den minste eller lekreste maskinen, men den er helt genial. Kaffen blir nydelig og skummet til latten perfekt :-)



















I tillegg til å skaffe meg den knalle teen "Love" fra Pukka, har jeg også kjøpt meg en ny neglelakk fra "'Essie" i dag. Disse lakkene kommer i fantastiske farger, og nå som de har 30% på all makeup hos Vita måtte jeg bare ha denne i en herlig beige farge. Den er nok aller finest på sommerbrune hender, men den var ikke så aller verste på litt blekere vinterhender heller :-)

Nå er det fredag og det er HERRRRLIG!

GOD HELG!