tirsdag 31. januar 2012

Akkurat passe gammel?



Yes, i dag er dagen jeg har gruet og gledet meg til i lang tid her! I dag blir jeg nemlig 40 år! Men som jeg skrev i invitasjonen til mine venninner har det siste tiåret vært det tiåret i livet mitt hvor det har skjedd størst forandringer. Jeg har blitt tobarnsmamma, har jobbet hos Aschehoug i 10 år, jeg har flyttet på landet OG jeg har giftet meg med min flotte mann! Som dere skjønner ble jeg behørig feiret i helgen så i dag  blir det stille og rolig med sushi, film, kake og kanskje litt champagne ;-)

Av søte Maia med den nydelige bloggen Fabelaktig fikk jeg en super bursdagsgave i går. Jeg har nemlig fått plass på bloggtreffet Fabelaktig aften førstkommende lørdag og gjett om jeg gleder meg! Ikke nok med at jeg endelig får hilse på Maia, men jeg får også treffe masse andre supre bloggdamer. Dessuten er gavene og goodiebagene av en annen verden. Over ser dere de supersnille sponsorene. TUSEN TAKK Maia, you made my day!

Nå kommer snart mannen hjem så da får jeg gjøre meg presentabel
som seg hør og bør når man fyller år!


søndag 29. januar 2012

♥ That's what friends are for ♥





Dette har vært tidenes partyhelg, en fantastisk partyhelg! Det er ikke ofte jeg tar meg en fest og det er MANGE år siden jeg har tatt to fester på rappen. Jeg hadde nemlig bestemt meg for ikke å feire 40-års dagen min da jeg egentlig ikke har synes det har vært noe å feire. Men, for etpar uker bestemte jeg meg for at førti blir jeg jo uansett så hvorfor ikke gjøre det beste ut av dagen,  så da inviterte jeg til jenteparty!

Når man først skal ha jenteparty må man gjøre det skikkelig. En ordenlig invitasjon måtte jentene få og mat og drikke måtte de ha. Jeg var så heldig at ti av mine kjære venninner fra flere venninnegjenger kunne komme. Noen er det lenge siden jeg har sett, mens andre ser jeg med jevne mellomrom. Vi koste oss med tapas, god drikke, quiz som min snille pappa hadde laget og pakkelek. Jeg tror og håper alle koste seg - det gjorde iallefall jeg :-)


 





Over ser dere noen av de flotte gavene jeg fikk (jeg fikk flere, men de kommer i et senere innlegg). Stilig Marc Jacobs veske i skinn, lekkert armbånd fra Mulberry, gavekort på skjønnhetspleie, toalettmappe med alt man trenger for en shoppingferie, kjempesøt hjertering, deilig strikket hals, rosa champagne, nydelig sølvarmbånd og øredobber. Men, selv om jeg satte veldig pris på gavene, satte jeg enda mer pris på alle de supre menneskene som gjorde denne helgen til den fineste helgen jeg har hatt på lang, lang tid. 

Den siste gaven var at mannen min i all hemmelighet hadde invitert 10 av våre venner og naboer til overraskelse-party hjemme hos oss. Så da jeg kom hjem etter å ha levert barna hos bestemor i går, ble jeg møtt av fakler formet som hjerte utenfor og en gjeng med feststemte mennesker inne. Det ble 3-retters middag, taler og til og med sang! Tenk å ha så snille mennesker rundt seg som ofrer så mye for å gjøre meg glad - tusen takk alle sammen! Bildet over føler jeg er ganske privat, men jeg velger likevel å dele det med dere. Dette er altså meg og min fantastiske mann ganske sent en lørdags kveld ;-)

 
Klem


torsdag 26. januar 2012

Jeg ♥ Kremmerhuset...







Jeg sier jo alltid at jeg ikke trenger noe, men likevel sniker det seg ting inn i heimen med jevne mellomrom. Slik som de nydelige lysglassene fra Kremmerhuset. Disse har jeg sett på mange blogger, men er det fint nok er jeg gjerne hermegås :-) De nydelige tulipanene fikk jeg da vi hadde besøk i helgen. Selv om de nok er på hell nå synes jeg de gjør seg så nydelig i iittala-vasen.




Da har også ugla kommet flyvende. Jeg ♥ disse herlige motivene på vårens puter fra Kremmerhuset og jeg ♥ prisene hos Kremmerhuset. Men, puten er ikke det eneste nye fra Kremmerhuset. Nå har jeg endelig fått det nydelige reinsdyret jeg har sett på lenge. Snille Tine hadde med seg en gave når de kom på fredag og inni lå denne staute karen. Kanskje hun har lest bloggen i det siste ;-) 

Nå er jeg i full gang med planlegging av morgendagens 40-årslag. Det blir jenteparty i stor stil med leker, quiz, mat og god drikke. Gjett om jeg gleder meg :-) 10 av mine aller beste venninner fra forskjellige vennekretser kommer. Gode tips til en vellykket feiring tas imot med takk!

Ønsker alle en fin torsdag! 



søndag 22. januar 2012

Min ønskeliste...

Jeg har snart bursdag og da blir jeg MANGE år. I den forbindelse er det faktisk noen som har lurt på hva jeg ønsker meg. Det er aldri lett når man egentlig har alt man trenger. Likevel har jeg klart å finne noen ting som jeg ikke trenger, men som jeg ikke hadde hatt noe i mot å ha i huset.

Det stripete keramikkservicet fra Tine K er så lekkert, det samme er alvevasen og lysskålene fra Wik & Walsøe. Kartellampen er utrolig kul, sengetøy og pute fra by Nord står høy på ønskelisten.

Jeg har alltid vært stor fan av smykkene og klokkene til Dyrberg & Kern. Smykkene deres er både røffe og pene på samme tid. Nylig oppdaget jeg Suzanne G som har nydelige øredobber og halskjeder. Digger spesielt stjerneøredobbene ;-) Klokkene fra Kyboe er altfor dyre, men kjempefine.

De som kjenner meg blir nok ikke overrasket over at skjerfene og de flotte clutchene fra Becksøndergaard også står på ønskelisten. Jeg har bare ett skjerf fra Becksøndergaard, men det brukes til gjengjeld MASSE.

Merket Line of Oslo er et norskt merke. Jeg ♥ de herlige genserne og toppene i oversized passform med kule trykk eller helt enkle. Odd Molly er en kjent klassiker. Jeg har etpar topper av merket, men en av disse herlige kjolene skulle jeg gjerne hatt. Chill har også mye fint :-)


Denne er ment for mannen som har etterlyst bilder av det som står øverst på ønskelisten. Den som nok står HELT øverst er vesken Mulberry Alexa Oversized Leather Oak Bag (så han vet hva han evt. skal spørre etter - hi, hi). Ellers er det mange andre lekre vesker fra Mulberry også ;-) Michaels Kors sine vesker hadde jeg heller ikke hadde hatt noe i mot å få...

I helgen har vi hatt utrolig hyggelig besøk fra Etnedalen av våre gode venner Tine, Geir og skjønne Pernille. Helgen har vært uten de store strabasene, men stille og rolig med superkoselig samvær, god mat og ikke minst god drikke. Ungene har kost seg ute med den herlige snøen som har kommet - endelig kom vinteren!

Nå er det snart natta her - ha en fin ukestart alle sammen!


onsdag 18. januar 2012

"Nye" norgesglass i hus...





Som så mange andre elsker jeg norgesglass. Stor var derfor lykken når mamma kom med en hel pose FULL av norgesglass etter min kjære bestemor. Det vil si, det var ikke bare norgesglass, men også noen store glass fra Løve og et annet merke. Store og flotte som glassene var passet de perfekt til kubbelys. Sammen med små steiner og noen lerkekongler ble det veldig koselig synes jeg. Bestemor var kjempeflink til å lage mat så glassene har nok inneholdt mange godsaker :-)
 

Som de fleste har fått med seg har IKEA fått utrolig fine kanner som passer utmerket til som vaser til greiner og avskårede blomster. Jeg har både en stor og en liten og de er i daglig bruk :-)
Denne kjekke karen fikk bli med hjem fra Illum Bolighus sist jeg var der, og jeg synes han er så sjarmerende. Har siklet leeenge på de skjønne dådyrene hos Kremmerhuset, men har ikke fått kjøpt de enda. Lykken var derfor stor da jeg fant denne på salg!

I dag har jeg hatt fridag. Da ble det først en tur på spinning (årets første spinningtime), så koste jeg meg på kafè, også var det legetimer for guttene. Nå koser vi oss foran TVen med fyr i peisen og blogging ;-)

Til helgen får vi besøk fra Etnedalen og gjett om jeg gleder meg! 
Ønsker alle en fin onsdagskveld :-)

søndag 15. januar 2012

Mitt første bloggtreff...


Så var mitt aller første bloggtreff unnagjort og for et supert treff det var. Jeg grudde meg veldig og det var like før jeg lot være å gå. Men, en gang må jo være det første treffet og jammen er jeg glad jeg tok turen. Vi møttes på en fantastisk butikk i Fredrikstad som heter Wilmas hus. Her fikk vi rabatt på ALT i butikken. Har du ikke vært innom Wilmas hus så bør du gjøre det :-)





Etter shopping og mingling gikk turen til den kjempekoselig restauranten De Luna som ligger på bryggen. Her ventet tapas, god drikke, cup-cakes, kake, svære goodie-bags og trekning av noen fantastiske premier, og det var premier til ALLE! Lise, Kjersti og Mona Christin må ha jobbet voldsomt for å få til dette treffet. Det var utrolig koselig å se ansiktene til damene bak alle de flotte bloggene jeg følger og hilse på andre hyggelige damer med blogger jeg ikke kjenner. Jeg stooorkoste meg så - tusen takk til arrangørdamene, jeg gleder meg allerede til neste gang!




I goodie-bagene lå det lekker lysholder fra Grand Cru, nøkkelring fra Georg Jensen, Lysglass fra InHouse, mappe, penn fra Tine K, liten duk fra Nyblom Kollèn, nett og kjede fra Lisbeth Dahl.


 

Som om ikke det var nok fikk vi også BoligPluss, Kamille, Rom123, ELLE decoration, Jeanne D'arc Living, såpe fra Oriflame, leppepomade og krem fra Burts Bee, armbånd, seigmen og hjertesjokolader. I tillegg vant jeg en SUPER premie, nemlig et stort duftlys fra KOBO som ble sponset av Wilmas hus. Dette lyset hadde jeg tenkt å kjøpe når jeg var på Wilmas Hus så du kan tro jeg ble glad, det lukter helt fantastisk!

Nå er vi akkurat ferdige med bursdag nr. tre for eldstemann. Han er nå en rik og glad 11-åring som ikke kan vente med å bruke opp pengene han har fått :-)

God uke alle sammen!