fredag 30. desember 2011

Ut med jula, inn med nytt år...







Her er siste rest av julepynt som får stå over helgen hos oss. I hjørnet på kjøkkenet har disse skapningene bodd i julen. Nissen og soppen i proselen er kjøp på House of Oslo, engelen er fra SIA og juletreet i krystall er kjøpt hos Dorothea. De gamle sandkakeformene har jeg fått av mamma, nye sandkakeformer er nemlig for små for t-lys. Noe av julepynten kommer jeg til å savne, men det er greit å få huset tilbake til normalen igjen også...





I år har jeg ikke tenkt å kjøpe så mye på salg for jeg har vel strengt tatt det meste jeg trenger, men da jeg var og skulle bytte en julegave i dag fikk noe bli med hjem. Denne genseren fra FreeQuent var til halv pris og jeg synes den var spesiell og kul. Den passer nok fint til tights og høye sko.


Tøflene jeg fikk til jul var etpar nummer for store så de ble byttet til disse herlighetene. Tøflene er fra Shepherd og er helt herlige å ha på seg. Disse kommer jeg til å bo i gjennom vinteren :-) I tillegg fikk jeg meg en kul bukse fra GinaTricot og en soltunika fra Chill - jeg ♥ salg :-)

Her er det meste av jul tatt bort og på søndag skal alt pakkes ned og juletreet skal ut, da er vi klare for nytt år!

Jeg ønsker alle mine supre følgere og lesere en herlig nyttårsfeiring og
masse gode ønsker for det nye året!


torsdag 29. desember 2011

Fine gaver til snille jenter?







Jeg vet dessverre aldri hva jeg ønsker meg til jul, så det er umulig å skrive noen ønskeliste. Da er det godt med familie og venner som vet hva man liker. Jeg fikk masse deilig te, gode kremer, smykke, armbånd, lommebok fra Moods of Norway og en lue som jeg synes er alftor dyr. I tillegg til dette fikk jeg kjempefin radio til kjøkkenet, Sorel-støvler, tøfler, vase, deilig hjemmestrikk og mye annet flott. I det hele tatt en meget innbringende jul :-)

I dag har det blitt litt jobbing på dagen før jeg og gutten dro til Drøbak. Jeg fikk kjøpt litt på salg, vi var på cafe, gikk en tur langs sjøen og spiste deilig lunsj hos min mamma.

Jeg har fått flere nye følgere i det siste og det synes jeg er kjempekoselig. Velkommen skal dere være alle sammen!

Nå nærmer jula seg slutten og i morgen skal litt av julepynten bort. Så skal vi gjøre oss klare for nyttårsfeiring med min bror og familie.

Ha en fin kveld!'

 

mandag 26. desember 2011

♥ Julaften 2011 ♥


Her i huset er helt klart julaften den beste dagen i hele året, det er den nok også hos veldig mange andre med små i huset. Dagen hos oss starter alltid med å lete etter julestrømpene som julenissen har lagt igjen. I år hadde han lagt igjen julehefter, filmer og godteri :-)




Etter frokost blir middagsbordet pyntet med service fra Firkløveren med motiver fra kjente Disneyfilmer. Det er alltid like spennende hvem som får hvilket motiv. Jeg pynter bordet hvert år med rødt, gull og sølv. Ikke så veldig minimalistisk, men vi liker det sånn.









Julaften var helt perfekt med besøk av julenissen, julemiddag som ble inntatt mens sølvguttene sang julen inn, supre gaver og kjempehyggelig samvær. I år hadde vi besøk av min pappa, tante, mannens pappa og mannens søskenbarn fra Amerika. Alt i alt en flott julekveld.

Nå er vi på vei til juleselskap nr. tre hos svigermor, så får vi besøk av gode naboer i kveld. Julen er jo tiden for å være ekstra sosial!

Kos dere masse i romjulen!


fredag 23. desember 2011

Kun noen timer igjen til...

JUL





Nå er også julebaksten unnagjort og julegrøten er fortært. NÅ er det jul i huset og store og små gleder seg!

Jeg vil med dette ønske dere alle 

GOD JUL
&
GODT NYTTÅR


onsdag 21. desember 2011

Pakker til snille barn...























Nå som ALLE julegavene er i hus kunne jeg endelig sette meg ned med en kopp gløgg, julemusikk og ørtogfjørti forskjellig stæsj til pakkene. I år blir det mange hvite pakker med washi tape, rødt og hvitt bånd og hjemmelagde kort. Jeg har kost meg glugg ihjel og kjenner at juleroen har senket seg.


Og disse er til en helt spesiell, pakket inn med nydelig hjertepapir fra H&C og hjemmelaget kort ♥





Selv om mange pakker er hvite i år, har det også sneket seg inn noen røde og brune pakker. Jeg bruker lang tid på innpakkingen, men  det er det verdt. Her i huset pakkes INGEN gaver inn i butikken, det vil jeg gjøre selv...




Inne hos Silje-sin fikk jeg et godt tips på en lur måte å plante Amaryllisen på. Jeg sliter nemlig med at de alltid velter når den blomstrer. Istedenfor vanlig blomsterpotte kan man bruke en høy og vid vase. For at det skal se litt penere ut har jeg knytt et bredt pyntebånd rundt. Jeg synes dette ble mye finere enn å bare putte Amaryllisen i en blomsterpotte.

Nå har vi akkurat kommet hjem fra kino med "Jul i Blåfjell 2" og den var kjempebra. Har du ikke vært på den enda bør du dra og se den i 3D - imponerende!

Med ønsker om fortsatt fine førjulsdager!