mandag 29. august 2011

Høstfølelse og salgskupp...

 







Her har det vært et mildt sagt varierende vær i dag. Det har vært alt fra sol til pøsende regn. Siden vi straks tar fatt på den første høstmåneden er det på tide med en ommøblering av fat og hyller. I dag har den lille hylla på kjøkkenet fått en "makeover". Her går sarte pastellfarger over til grått og brunt - jeg er klar for høsten!








Noe annet høsten fører med seg er SALG! Ett av mine salgskupp er denne armybuksen fra Dorothea. Den ble min til 120 kroner og jeg har bodd i den siden jeg kjøpte den. T-skjorten var absolutt ikke på salg, den er fra Samsøe & Samsøe og er i en deilig bomullskvalitet. Skoene er faktisk kjøpt på KappAhl. De er nok ikke i veldig god kvalitet, men for 150 kroner holder de så lenge de holder. Dette antrekket har jeg brukt MYE i sommer og det kommer garantert til å bli en favoritt også neste sommer :-)

Her er virkelig hverdagen i gang med lekser, jobbing og jeg har også såvidt kommet i gang med treningen. Det er både godt og slitsomt kjenner jeg. Vi får satse på at energien øker etterhvert som feriefølelsen går ut av kroppen. De nydelige rosene fikk min mamma til sin bursdag i går og jeg var så heldig å få beholde de :-)
Ha en fin uke alle sammen!

fredag 26. august 2011

Hagefest....






















Nå synger det dessverre på siste verset for sommerhagen, men noen blomster holder enda stand. Både mannens roser i rosebedet og de nydelig "The Fairy" rosene er roser som kommer på sensommeren. Men, også mine søte Millionbells blomstrer fortsatt villig. Så snart været og tiden tillater det skal jeg en tur ut i hagen med den nye sekatøren min (hvis noen lurer på hva en sekatør så er det et litt finere ord for liten hagesaks) og klippe litt. Så må krukkene med avblomstrede blomster tømmes og settes vekk.  



Så til en helt annen hage. Som noen kanskje vet jobber jeg hos Aschehoug forlag og i går gikk årets store hagefest av stabelen. Selv om det ikke var like mye kjendiser der i år (kanskje grunnet festmiddag på slottet), er det alltid morsomt å være der. Både Jo Nesbø, Anne B. Ragde, Vendela Kirsebom, Vibeke Løkkeberg, Jan Kjærstad og mange, mange flere hadde tatt turen til hagen. Det var deilig og relativt uhåndterlig fingermat for de som ikke hadde sitteplass, pris til den flotte ungdomsforfatteren Bjørn Sortland og god stemning. Etter etpar glass vin, mye mingling og noen regnskurer gikk turen hjemover til mann og barn :-)
Her på Østlandet er det meldt MYE regn i morgen, så da blir det rydding i skuffer og skap. På søndag skal vi feire min mammas bursdag. Det blir altså en relativt rolig helg i dette huset.
 
Da ønsker jeg alle en super helg!


mandag 22. august 2011

Lillegutt gikk til skolen...










Tenk, på torsdag var det første skoledag for lillegull. Han var så stolt og spent at han nesten ikke sa et ord hele dagen og for de som kjenner han er det IKKE vanlig :-) Guttene går på en super skole med verdens beste SFO så de er veldig heldige. Lillegull gikk rett inn i rollen som skolegutt med hilsing på rektor, skriving og tegning i klasserommet og leking ute i skolegården.
 
Etter endt skoledag var det grilling og nybakte kanelboller med gode venner på verandagen. Vår store, lille gutt sovnet med et stort smil om munnen torsdags kveld...








Grunnen til at det har vært så stille på bloggen den siste uka er at det har vært superhektisk på jobben, skolestart for guttene og at min snille, snille mann nok en gang har spandert tur på fruen. Denne gangen hadde han bestilt tur til Brussel for oss fra fredag til søndag.


Den beste plassen å være i Brussel er definitivt Grand Place med de fantastiske gotiske bygningene som er bygget rundt denne plassen. Vi fikk også med oss et supert show på plassen lørdags kveld . Det var lys, lyd, masse mennersker og en helt magisk stemning :-)
 





















Vi har kost oss glugg i hjel med herlige frokoster på Grand Place, shopping, romantiske middager og bare det å få være sammen som kjærester, noe det ikke blir så mye av i hverdagen ellers. Været har også vært strålende så det kunne ikke vært bedre. Jeg kan absolutt anbefale Brussel som kjærestetur en helg ♥

Nå er det en ny hverdag med to skolebarn. Det blir nok litt å følge opp, men det skal gå bra!
 
Ønsker alle en god natt!
 

søndag 14. august 2011

En smak av sommer...








Selv om luften er skarp er det fortsatt litt sommer igjen og denne uken har vi vært så heldige å ha fått flere sommerdager sånn helt på tampen. Da kan man fortsatt bruke deilige flip floper. Hvert år kommer et par nye Ipanema sandaler i hus og i år fikk jeg tak i disse søte i gull med sommerfuglmotiv på salg. I Norge koster disse rundt 300 kroner, mens i Spania og Italia koster de i overkant av 100! Flip flopene er utrolig gode å gå i med myk og behagelig såle og reimer. Hos Logo har de nå salg på Ipanema så løp og kjøp!




Ellers har nå har hele familien kommet i hus etter at mann og barn har vært på en miniferie i Etnedalen. Der har de telt sauer, jobbet i fjøset og kost seg, mens jeg har jobbet og hatt en rolig uke hjemme. Gårsdagen startet rolig i solen med knekkebrød, mocca og et interiørblad. Jeg elsker servicet fra GreenGate og det er daglig i bruk, det samme er de flotte stetteglassene fra Fru Stenbrenden & meg.

Som lørdagskos fikk jeg servert mannens hjemmelagde italienske pizza - også denne ble fortært i solen...


... før vi avsluttet kvelden med en ekte Pinacolada laget etter oppskrift fra siste Vakre hjem & interiør. Den ble utrolig frisk og god og kan absolutt anbefales :-)

Nå er dagens treningsøkt unnagjort og gode naboer er invitert på kaffe og vafler
- koselig en regnfull søndag!