fredag 31. desember 2010

Nettas årskavalkade 2010...

Som så mange andre måtte også jeg ha en årskavalkade på bloggen. Her er Nettas bloggår 2010:

JANUAR




Januar er vår families store bursdagsmåned, da har både eldstemann og jeg bursdag. Nespressomaskinen som vi er blitt helt avhengige av kom i hus, vi gikk på ski og det var stort nyttårsball!


FEBRUAR



I februar ble min og mannens bursdag feiret blant annet på Holmsbu spa og herlige STORE kopper fra Home & Cottage kom i hus. Vinterferien ble brukt til å pusse opp kjøkkenet...


MARS






Mars ble en måned med MANGE besøk hos tannlegen for oss. Lukas slo løs tannkjøttet og måtte sy, for uken etterpå å slå løs den ene fortanna. Så stod påsken for tur, jeg lærte meg å lage verdens beste knekkebrød og NIB hadde spisestueutfordring :-)


APRIL




Med april kom de første vårtegnene og vi hadde en fantastisk tur med bror og familie til Bloksberg ved Tønsberg. Dette var også en av de siste turene til mamma sitt torp i Sverige, og dessverre også til min yndlingsbutikk Noll 54 i Karlstad.


MAI

17. mai feiret vi hjemme med langbord for familie og venner utenfor huset - kjempekoselig.


JUNI


Som vanlig ble St. Hansaften feiret på en stor strand i nærheten og bålet var ENORMT. Green Gate-samlingen ble påbegynt og vi hadde mange koselig kvelder med gode venner foran utepeisen.


JULI



Så var det sommerferie. Denne ble brukt til oppussing av systua, også hadde vi en herlig tur til Cervo i Italia med min mamma.


AUGUST

 



Vi fortsatte deilige sommerdager også i august med bading i bassenget og tur til Danmark. GG-samlingen vokste ytterligere...


SEPTEMBER



September måned var en nydelig måned med mange deilige sensommerdager. Jeg fikk mange fine turer i skogen og inngangspartiet fikk høstdrakt.


OKTOBER


Oktober var en spesiell måned i vår familie. Espen, min manns bror, døde etter å ha vært syk i mange år. Vi fikk mye støtte og trøstende ord fra venner, bloggvenninner og familie. Det begynte å bli kaldt så strikkegenserne ble tatt frem, også feiret vi Halloween.


NOVEMBER




Så var november her. Vi feiret 5-årsdag for lille Lukas, hadde en flott tur til Skeikampen, Adam ble håndballagets toppscorer og jeg startet min "karriere" som kremmerhuslager.


DESEMBER




Når desember gjorde sitt inntog ble huset pyntet, juletreet "hogget" og juleroen senket seg.

Nå vil jeg ønske alle en fantastisk nyttårsfeiring og hell og lykke i det nye året!

Nyttårsklemmer fra


torsdag 30. desember 2010

Deilige og myke gaver...





Jeg er av den typen som simpelten ELSKER myke pakker! Og til jul i år var jeg så grei at jeg ga mannen mitt ett eneste ønske til jul - det var en deilig, myk kjole fra Chill Norway. Jeg har ønsket meg en sånn kjole lenge, men har ikke tatt meg råd før jeg tenkte at dette måtte bli årets julegave - og det ble det jammen også :-)

I tillegg til kjolen fikk jeg som dere kan se deilig pysj, myke tøfler, ultrakul parkas fra Levis, deilig hjemmestrikk og en nett og fin ryggsekk for små turer i skog og mark. Jeg er utrolig fornøyd med alt det flotte jeg har fått i år, både til meg selv og ikke minst til huset...



Selv om julegavene var supre måtte jeg innom Home & Cottage både i går og i dag. De har nemlig 70% avslag på julepynt så her var det bare å gripe sjansen, og gjett om jeg fikk mye fint! Jeg fikk flere lykter, nydelige perlehjerter, Durance duftlys med julelukt og etpar andre småting. Før jeg har fått julen helt ut av huset (jeg er nemlig allerede godt igang) viser jeg bare bilde av den fine lykten jeg kjøpte til å ha ute på trappen. Med gravlys oppi ga lykten kjempefint lys.

Om litt skal vi i nok en middag, denne gangen hos mamma der vi får en forsmak på nyttårsmiddagen, nemlig kalkun. I morgen skal vi feire nyttårsaften med gode venner rett oppi gata, det gleder vi oss masse til :-)

Da gjenstår det bare å ønske alle en heidundranes nyttårfeiring!